Menu Premium
Loading...

Seriekings Netflix Tips – Jim Jefferies: Freedumb

10/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Melle hebben Netflix afgestruind voor jou en zijn daar de Netflix special van Jim Jefferies: Freedumb tegengekomen. De heren aan tafel laten al gauw hun mening horen over deze beroemde cabaretier. Check dus snel deze Seriekings Netflix Tips – Jim Jefferies: Freedumb, die geheel in het teken staat van stand-up comedy!

Jim Jefferies, die in het echte leven Geoff James Nugent heet, is een Australische stand-up comedian en acteur. Jim speelde voor zijn stand-up carrière in de serie Legit. Hij werd later beroemd door zijn sketch over gun control. In die sketch vertelt hij op hilarische wijze zijn Australische visie op de wapenwet in Amerika.

De heren vinden het super tof om te zien dat er eindelijk een online platform is voor aanstormende stand-up comedians. Netflix heeft hier een grote weg mee ingeslagen. Zo zijn er veel oude en nieuwe shows van nationale en internationale cabaretiers te bekijken.

In deze aflevering zijn Melle en Boris het echter niet met elkaar eens als het gaat om de definitie van stand-up comedy. Volgens Melle is cabaret namelijk heel iets anders dan stand-up comedy. Daarnaast heeft Melle geen goed woord over voor Nederlandse cabaretiers en heeft hij aan één ding een pleuris hekel. Waar hij precies een pleuris hekel aan heeft, hoor je in deze Seriekings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch