Menu Premium
Loading...

September 2019 Game releases: FIFA 20, Gears 5 en Borderlands 3

30/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

September is daar! Het moment waar veel gamers toch op zitten te wachten. De grote gamebeurzen zitten er op, het nieuws is naar buiten en het is tijd voor games. JJ en Daan zitten klaar om de waslijst aan games die deze maand hun opwachting maken aan jullie voor te lezen. Daan kijkt natuurlijk vooral uit naar Borderlands 3, terwijl JJ klaar is voor sportgames als NBA 2K20, FIFA 20 en PES 20. Genoeg reden om te kunnen zeggen dat de komkommertijd voorbij is!

Borderlands 3 is eindelijk daar!

Het heeft, vooral voor Borderlands-fans als Jelle en Daan, ogenschijnlijk wel jaren geduurd. Borderlands 3 komt deze maand dan eindelijk uit. De game van 2K is nu al een kanshebber voor game van het jaar. Op basis van de vooruitgang die de serie per game heeft getoond is dat ook niet zo gek. Veel over het verhaal is er nog niet bekend, maar de gameplay-elementen doen geloven dat de game gaat proberen zijn legendarische voorganger in ieder geval te evenaren.

FIFA 20 vs PES 20 vs NBA 2K20

Samen met Madden (die in augustus al uitkwam) zijn dit toch wel de vier grootste sportgames op aarde. Drie van de vier games komen uit in de maand september, waar JJ natuurlijk bijzonder blij mee is. Vooral FIFA 20 behandeld JJ natuurlijk zo’n beetje als zijn eigen kindje. Of wordt dit dan eindelijk (zoals elk jaar) het jaar van PES? NBA 2K blijft natuurlijk een klasse apart en heeft in zijn genre ook weinig concurrentie. NBA Live kan voorlopig nog niet echt concurreren.

Naar welke game kijk jij het meest uit? Welke game is volgens jouw de under the radar-titel van deze maand? Wat wordt de meest populaire game van de maand? Wat was de beste game van de maand Augustus? Laat het weten en voorspel de maand september in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch