Menu Premium
Loading...

Semispheres Review

Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Jan Johan Belderok
12/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eigenaren van een Playstation 4 kunnen vanaf heden aan de slag met Semispheres. Ook JJ en Emiel hebben de game onder handen genomen en komen nu met een oordeel. Zoals bekend is JJ niet de grootste liefhebber van het puzzelgenre. Niettemin slaagt hij er als gerenomeerd gamejournalist in een objectief oordeel te vellen. We hebben hier immers te maken met een origineel staaltje gamedesign. De muziek, graphics en grafische stijl zorgen ervoor dat de game iets mystieks over zich heeft. Of de game ook op andere vlakken zoveel indruk maakt, hoor je van JJ en Emiel in deze Semispheres Review!

JJ waagt zich aan een hersenkraker

Waar het woord ‘mystiek’ eerder al de revue passeerde in deze introtekst, pretendeert Semispheres naast uitdagende gameplay, ook een ‘meditative experience’ te bieden. Een bijzonder element in deze game is dat de speler twee elementen te gelijk dient te besturen. De ontwikkelaar spreekt over een ‘unique single-player split-screen mechanic that challenges your brain by putting you in control of two characters at the same time.’ Of deze veel belovende teksten ook daadwerkelijk waar worden gemaakt door de game, bespreken JJ en Emiel in deze review. De nieuwe titel van ontwikkelaar Vivid Helix zag afgelopen februari het levenslicht op Steam en komt nu dus naar de Playstation 4 en Nintendo Switch. De game is voor een zacht prijsje van twaalf euro op te pikken in de desbetreffende online stores.

Wat is jullie mening over Semispheres? En wat zijn jullie gedachten bij puzzelgames in het algemeen? Kan je een puzzel op zijn tijd waarderen? Of vormt het naar jou mening enkel een vervelende afleiding? In games zie je tegenwoordig allerhande puzzels, maar veel gamers krijgen hierbij het gevoel dat het vooral dient om de speeltijd te rekken. Gaan jullie Semispheres zelf uitproberen? Laat je horen in de comments onder deze Semispheres Review!

Loading...
 • ZurePruim

  Wat is er toch gebeurd met Gamekings? Sinds premium is geintroduceerd worden items slechter en slechter.

  • RomeoNovember

   De laatste tijd zijn er vaker items ondermaats, maar wat is er mis met dit item? Het lijkt tegenwoordig minder om de games te gaan, minder previews, minder naar eventjes van ontwikkelaars gaan. De grote premium items zoals het item van Boris en Sid Luckassen en de studio bezoeken van JJ zijn erg tof, maar de rest lijkt er toch een beetje onder te lijden.

   • Reill

    Enigszins off topic maar Ik heb het idee dat de afgelopen maand er best weinig Premium items zijn geweest..Meen mij te herinneren dat ze het aantal juist wilden verhogen maar naar mijn idee is het alleen maar omlaag gegaan.

    • Padawan1993

     Ja dat gevoel heb ik ook

     • bryan

      Idd, ze zouden meer item gaan maken.

  • Nexxje

   Ik kan je opmerking niet helemaal plaatsen , dit is geen premium item

  • Padawan1993

   Wat is er mis met dit item? Of bedoel je het in algemene zin?

   • rio_ull

    Nou, het kan zijn dat hij bijvoorbeeld nadat JJ uitspreekt dat Tetris geen muziek heeft zijn hoofd ondersteund moet worden door beide handen en zijn ogen dichtgeknepen zijn vol ongeloof.
    https://www.youtube.com/watch?v=NmCCQxVBfyM
    Waarschijnlijk een van de meest iconische game muziek aller tijden als je het objectief bekijkt.

 • Padawan1993

  JJ heb je Cities Skylines wel eens geprobeerd? Dat is echt een super goede city builder. Word je vast rustig van.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord