Menu Premium
Loading...

Semispheres Review

12/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eigenaren van een Playstation 4 kunnen vanaf heden aan de slag met Semispheres. Ook JJ en Emiel hebben de game onder handen genomen en komen nu met een oordeel. Zoals bekend is JJ niet de grootste liefhebber van het puzzelgenre. Niettemin slaagt hij er als gerenomeerd gamejournalist in een objectief oordeel te vellen. We hebben hier immers te maken met een origineel staaltje gamedesign. De muziek, graphics en grafische stijl zorgen ervoor dat de game iets mystieks over zich heeft. Of de game ook op andere vlakken zoveel indruk maakt, hoor je van JJ en Emiel in deze Semispheres Review!

JJ waagt zich aan een hersenkraker

Waar het woord ‘mystiek’ eerder al de revue passeerde in deze introtekst, pretendeert Semispheres naast uitdagende gameplay, ook een ‘meditative experience’ te bieden. Een bijzonder element in deze game is dat de speler twee elementen te gelijk dient te besturen. De ontwikkelaar spreekt over een ‘unique single-player split-screen mechanic that challenges your brain by putting you in control of two characters at the same time.’ Of deze veel belovende teksten ook daadwerkelijk waar worden gemaakt door de game, bespreken JJ en Emiel in deze review. De nieuwe titel van ontwikkelaar Vivid Helix zag afgelopen februari het levenslicht op Steam en komt nu dus naar de Playstation 4 en Nintendo Switch. De game is voor een zacht prijsje van twaalf euro op te pikken in de desbetreffende online stores.

Wat is jullie mening over Semispheres? En wat zijn jullie gedachten bij puzzelgames in het algemeen? Kan je een puzzel op zijn tijd waarderen? Of vormt het naar jou mening enkel een vervelende afleiding? In games zie je tegenwoordig allerhande puzzels, maar veel gamers krijgen hierbij het gevoel dat het vooral dient om de speeltijd te rekken. Gaan jullie Semispheres zelf uitproberen? Laat je horen in de comments onder deze Semispheres Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord