Menu Premium
Loading...

Sekiro: Shadows Die Twice Review in Progress: “Het is onmiskenbaar From Software”

21/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week hebben we Skate niet gezien op de redactie. Was hij ziek? Moesten we ons zorgen maken? Nee, hij kon eindelijk aan de slag met zijn grote liefde. Sekiro: Shadows Die Twice. Wordt Skate’s grootste droom werkelijkheid? Of wordt hij teleurgesteld..? Sekiro: Shadows Die Twice!

Moeilijk,moeilijker,moeilijkst

Het gaat hier om een review in progress, en dat heeft maar een belangrijke reden: de game is verschrikkelijk moeilijk. Skate heeft er behoorlijk mee kunnen worstelen. En wat is het fijn om langer dan een uurtje te kunnen spelen zoals in Engeland! Skate heeft inmiddels 35 uur gespeeld en de game zeker nog niet uitgespeeld. Steven zal volgende week ook bij de discussie zitten, maar nu nemen JJ en Skate de game met je door.

Skate zit in een Sekiro support group met andere gamejournalisten, hoe steunen zij elkaar door deze game heen? Je wordt iets meer aan de hand gehouden in deze game.. Maar voor je het weet wordt dat handje losgelaten en krijg je een flinke uitdaging te verduren. Gaat JJ deze uitdaging wel aan kunnen? Hij kreeg namelijk al angstzweet bij de struggles van Skate in de eerste 35 uur van de game.

Een grote wereld

De game heeft een grote wereld. De wereld bestaat uit berggebieden, ondergrondse gebieden, water waar je kan zwemmen. Het ziet er mooi uit, allemaal binnen dezelfde Japanse stijl. Het zijn geen los van elkaar staande werelden, zoals je dat kent vanuit Dark Souls. Het doet Skate ook ergens denken aan Okami. Skate gaat flink met de game worstelen de aankomende week en je krijgt het uiteindelijke allesbeslissende oordeel dan van ons. Zorg dat je er klaar voor bent!

Gaan jullie de game spelen? Of lijkt hij jullie een tandje te moeilijk? Vrijdag gaan we de game uiteraard samen met Skate streamen. Zorg dat je erbij bent!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch