Menu Premium
Loading...

Sekiro: Shadows Die Twice Review: “Geef deze game een kans”

27/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Skate keken allebei naar één game uit dit jaar en deze is eindelijk uitgekomen! From Software komt met hun laatste creatie: Sekiro: Shadows Die Twice en wat is het moeilijk. Bosses hebben ons gekilled, samoerai hebben het leven ons zuur gemaakt en generals hebben ons tweeën gesneden. Masochisten Steven en Skate verwisselen de trauma’s die zij over hebben gehouden in Sekiro: Shadows Die Twice Review: “Geef deze game een kans”!

Geef Sekiro een kans

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk het spel al gespeeld en wil je weten wat Skate en Steve van Sekiro vinden. Of je bent iemand die niet weet of je Sekiro moet spelen, want misschien vind je het spel wat te moeilijk. Misschien heb je als Dark Souls of Bloodborne geprobeerd en vind je de uitdaging te veel. Steven en Skate willen vooral dat je Sekiro een kans geeft. Ja, je gaat tien keer dood bij die ene boss en twintig keer bij die groep ninja’s. Dit gebeurd bij iedereen. Skate en Steven hebben allebei momenten gehad dat ze een paar uur vast zaten. Het is even doorzetten, maar dat maakt de beloning alleen maar groter.

Dit is een echte From Software game

In het westen wordt het spel uitgegeven door Activision, maar hiervan is niets terug te zien in het uiteindelijke product. Er zijn geen microtransacties of loot boxes. Dit is een totaal pakket net zoals de andere Soulsborne games. Veteranen van de souls serie herkennen meteen veel elementen van de game. Toch zijn er veel aspecten die dit spel uniek maakt. Zo kan je niet je gear aanpassen, maar kan je wel je vechtstijl en tools uitbreiden. Hierdoor kan veel invloed hebben op je speelstijl, maar op een andere manier dan we gewend zijn. Vechten lijkt eerst ook hetzelfde. Je zult echter snel merken dat het tempo veel hoger ligt en je verdediging beter moet timen.

Ben je benieuwd wat Steven en Skate van Sekiro vinden? Start de video en kijk de Sekiro: Shadows Die Twice Review: “Geef deze game een kans”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch