Menu Premium
Loading...

Alles wat we tot nu toe weten over Sekiro: Shadows Die Twice

06/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog pak en beet een maandje wachten maar dan heb je hem al wel in je warme huiskamer of zolderkamer liggen. Sekiro Shadows Die Twice van From Software, de boys achter Dark souls en Demon Souls en drie keer raden wie er niet kan wachten. In dit item gaan JJ en Skate alles bespreken over Sekiro en wat we tot nu toe allemaal wel niet weten over de nieuwe game van From Software.

Sekiro Schaduwen Sterven Twee Keer

In Sekiro: Shadows Die Twice ben je de “lone wolf”, een onteerd en misvormde samurai gered van de dood. Gebonden om een ??jonge prins te beschermen, die afstamt van een oude bloedlijn, word je het doelwit van vele duistere vijanden, waaronder de gevaarlijke Ashina-clan. Wanneer de jonge prins gevangen wordt genomen, zal niets je tegenhouden tijdens een gevaarlijke zoektocht om je eer te herwinnen, zelfs de dood gaat je niet in de weg staan.

Nieuwe setting

Verken eind 1500 Sengoku Japan, een wrede periode van constante leven en doodstrijd, terwijl je oog in oog komt te staan ??met grote vijanden in een donkere en verwrongen wereld. Laat een arsenaal aan dodelijke prothetische gereedschappen en krachtige ninja-vaardigheden los terwijl je stealth, verticale traversale en viscerale strijd van teen tot hoofd combineert in een bloedige confrontatie.

Not Dark Souls

Sekiro: Shadows Die Twice is een actie-adventure-spel dat gespeeld wordt vanuit derde persoonperspectief. Vergeleken met de Souls-serie van FromSoftware, bevat het spel geen rollenspelelementen, zoals het maken van personages, klassen of upgrades van apparatuur, en heeft het ook geen multiplayer-elementen. In plaats van aan te vallen om de gezondheidspunten van een vijand te vernietigen, draait het gevecht in Sekiro voornamelijk rond om het behulp van je katana.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch