Menu Premium
Loading...

Sekiro Shadows Die Twice Trip: heeft Skate genoeg aan een uur?

09/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een nieuwe trip voor jullie klaar staan. Het wordt een half uurtje puur genieten want we hebben niemand minder dan Skate the Great naar Londen gestuurd om de nieuwe game Sekiro te spelen. Iets waar hij ontzettend blij mee was, ondanks dat hij slechts een uurtje krijgt om de game te spelen. Hoe ver hij gaat komen en of de game net zo vet is als we allemaal hopen, kun je checken in dit sicke item. Skate sturen we natuurlijk niet zonder een beetje begeleiding, Jelle ging ook mee en hij is niet alleen blij met de porno spiegel in zijn hotelkamer, maar hij is ook helemaal happy omdat ook hij een uurtje Sekiro mag spelen. Verder checken ze de nieuwe presentatie en wordt er natuurlijk ook het nodige voedsel gegeten.

De Souls van Japan

Skate is een groot fan van de Souls series. Dark Souls, Demon’s Souls en vooral Bloodborne laten zijn hartje sneller kloppen. Nu komt de studio From Software met een nieuwe insteek op hun stijl van games. De middeleeuwen is ingewisseld voor een Japans tijdperk. Er zijn veel verschillen, maar wat sowieso vooraan staat is dat het spel fucking moeilijk is. Met dit feit heeft Skate moeten dealen, want echt ver kwam hij niet in de demo.

Maar er is ook iets geleerd

Natuurlijk, dat ene uurtje spelen was voor Skate de (enige) reden om naar Londen te reizen, maar dat is niet het enige wat hij hier heeft gedaan. Hij heeft de way of the Shinobi geleerd, maar heeft ook een presentatie bijgewoond over de game. Grootste les is misschien wel dat een gerecht waar ‘Jumbo’ voor staat, waarschijnlijk een veel te grote maaltijd is. Zelfs voor een veelvraat als Skate.

Heb je na het zien van dit item een immense drang gekregen om Sekiro te halen, of kan jij dit weerstaan? laat het ons weten in de comments!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch