Menu Premium
Loading...

Is de Sega Mega Drive Mini jouw tijd en moeite waard?

08/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De retro gaming hype leeft! Na de verschillende apparaten die Nintendo en Sega al hebben uitgebracht komt op 19 september de Sega Mega Drive Mini uit. Wij kregen de console wat eerder op de redactie. Boris kan dan natuurlijk niet ontbreken wanneer de Mega Drive Mini wordt getest. Skate kijkt en speelt met hem mee, ook al bekend hij dat hij in het verleden thuis geen Mega Drive heeft gehad. Boris, daarentegen, heeft een schat aan ervaring en kan de oude en de nieuwe Mega Drive dus goed vergelijken.

Boris en zijn liefde voor SEGA

Dat Boris behoorlijk veel ervaring heeft met de oude Mega Dive was al wel duidelijk. In tegenstelling tot Skate heeft Boris in zijn jeugd veel contact gehad met de Mega Drive. Skate kwam er vooral bij vrienden mee in aanraking, maar zijn focus lag toentertijd op andere dingen. Boris daarentegen had thuis wel een Megadrive en kon er amper vanaf blijven. Het is dan ook niet zo heel raar dat Boris uitkeek naar de release van de mini-variant van de Mega Drive.

De Mega Drive Mini is…. geen koopje

€79.99 is namelijk behoorlijk wat geld voor een emulator. Op de vraag of de Mega Drive Mini dit waard is proberen de mannen antwoord te krijgen. Dat het een emulator is betekent namelijk dat alle games die op de Mega Drive Mini staan deels van andere consoles zijn. De inhoud van de Mega Drive Mini is dus niet hetzelfde als die van de oude Mega Drive. Of dit gaat werken is natuurlijk afwachten. Deze games hebben namelijk amper of nooit op een Mega Drive gestaan.

Heb jij vroegen veel gebruik gemaakt van de Mega Drive? Denk je dat deze versie een succes gaat worden? Is de prijs on point of is het volgens jullie te duur? Ben jij van plan om deze Sega Mega drive Mini aan te schaffen? Laat een comment achter en deel je mening!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch