Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Sea of Thieves, E3 en hardware vragen

19/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je knippert een keer met je oog en het weekend is weer voorbij. En dat wil zeggen dat het tijd is voor een nieuwe editie van de befaamde Brievenmaandag. De batterijen zijn weer helemaal opgeladen om deze week weer te gaan knallen. Vandaag doen we het lekker ouderwets met zijn drieën op die mooie rode bank. Koos, Kevin en Jelle zitten voor je klaar om de eerste 20 minuten van deze Brievenmaandag weer eens lekker slap uit de nekharen te lullen. We hebben deze week een primeur, want Koos geeft even gratis zijn versiertrucs weg. Kort samengevat: Kijk haar aan, zoek naar iets wat ze heeft wat niet helemaal normaal is en zeg daar wat van. Maar natuurlijk ook veel vragen! Bijvoorbeeld over de E3, hardware reviews en Sea of Thieves. Mocht je hier wat aan hebben gehad, laat het ons weten in de comments! En oh ja, Jelle probeert ook nog een goedkope vakantie te hosselen. Lukt het jou om aan zijn standaard te voldoen?

Wie vult Microsofts ruimte op de E3 beursvloer?

Er zijn weer een aantal sappige brieven in de brievenbus beland deze week. Zo behandelen we de kritiek van een aantal kijkers. Leggen we uit waarom sommige items gewoon weg niet werken of horen op onze website en nog veel meer. Toch zijn er in deze Brievenmaandag ook game gerelateerde vragen te vinden. Zo komen de E3, skateboarding games en God of War langs. Ook wordt er uitvoerig besproken wat voor taken de piraten op de bank gaan vervullen op de SS Gamekings in Sea of Thieves deze week. Mogen jullie raden wie er kapiteintje wil spelen.

Kortom een Brievenmaandag boordevol lekker oud-Hollandsch geouwehoer, brieven en gezelligheid. Vergeet natuurlijk niet om je brieven te sturen voor aankomende maandag!  Ik zou zeggen pak een lekkere borrel en een zak chips, want het is weer een uur lang genieten geblazen. Veel kijk- en vooral luisterplezier.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch