Menu Premium
Loading...

SCUM: Een Battle Royale survival game op JJ’s lijf geschreven

21/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is altijd opzoek naar de nieuwste nieuwtjes en het meest schokkende nieuws wat er te vinden is. Maar soms komt het nieuws naar hem toe en hoeft hij er relatief weinig voor te doen. Zo is dat dit keer ook met SCUM! De game werd al in augustus 2016 aangekondigd door ontwikkelaar Gamepires en is daarna een beetje ondergesneeuwd. Nu heeft de game zich weer laten zien met nieuwe footage op PAX East 2018 en is ook meteen benoemd tot een van de beste indie game op de beursvloer door Game Informer. JJ heeft alle informatie op een rijtje gezet en gaat jullie haar fijn uitleggen of we enthousiast moeten worden van SCUM! Check het in SCUM: Een Battle Royale survival game met gewichtheffen?

Online prison survival multiplayer

Zoals al eerder vermeld, was de game aangekondigd in augustus 2016. Nu hij zijn gezicht heeft laten zien op PAX East 2018 is er ook een een Steam early access aangekondigd. Deze wordt het 2de kwartaal van 2018 gelanceerd. De game draait volledig op de Unreal Engine 4 en komt alleen voor de PC uit. De game zal verder een ‘prison riot survival game’ worden, die samen gaat met een grote open wereld. Alles heeft invloed op je personage. Van bier drinken tot wortels eten, sporten of luieren en zelfs je natte kleding heeft invloed op je beweeg snelheid. Je personage heeft vier hoofd eigenschappen: kracht, behendigheid, gestel en intelligentie. Dit zal je speelstijl gaan bepalen van begin tot eind.

Wordt SCUM groter dan PUBG en Fortnite?

De game richt zich sterk naar het grote publiek, door veel overeenkomsten te maken met PUBG en Fortnite. Zal het RPG element in SCUM het grote publiek overhalen? Zou je de game zelf willen spelen? Is het een apart gegeven of is het weer de zoveelste kopie? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch