Menu Premium
Loading...

Scars Above Review: Kopen, budgetbak of slopen?

07/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen vrijdag heb je de game Scars Above¬†voorbij zien komen in de traditionele vrijdagmiddag stream. Jasper speelde de sci-fi third-person action adventure shooter (de typeringen worden met de week langer…) twee uur lang. Inmiddels hebben hij en JJ het spel uitgespeeld en is het tijd voor het finale oordeel. Is Scars Above een game die je met een gerust hart kunt gaan halen, moet je even wachten tot ie wat goedkoper wordt of moet je de naam van deze game zo snel mogelijk vergeten? Het antwoord zie en hoor je in de Scars Above review.

Scars Above review: De game heeft veel raakvlakken met Returnal

Waar draait Scars Above om? Dat gaan we je even vertellen. Er verschijnt een kolossale en raadselachtige buitenaardse structuur in de baan van de aarde, genaamd ‘The Metahedron’. Het Sentient Contact Assessment and Response team (SCAR), dat bestaat uit wetenschappers en ingenieurs, wordt op onderzoek uitgestuurd. Helaas gaan de dingen niet zoals gepland en slingert de Metahedron het team naar een mysterieuze planeet. Je kruipt vervolgens in de huid van Dr. Kate Ward – een lid van SCAR – die wakker wordt in deze vijandige omgeving. Jouw taak is tweeledig: overleven en proberen uit te vinden wat er in hemelsnaam aan de hand is.

Speel een pittige wetenschapper

Scars Above kent duidelijke raakvlakken met Returnal. De savepoints staan ver uit elkaar, doodgaan is terug naar het vorige savepoint, het draait allemaal om shooter-actie en de vijanden zijn bijzonder uitdagend. Ook het sci-fi sfeertje komt overeen. De vraag is daarom of dit spel kan wedijveren met deze topper op de PS5? Wetende dat de game gemaakt is door een kleine Serviche studio en voor 40 euro in de winkels ligt, gaat dit op zeker een pittige uitdaging zijn. Wat vonden Jasper en JJ van het spel? Het antwoord krijg je in de Scars Above review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch