Menu Premium
Loading...

Saints Row Preview – ‘Back to the old days?’

03/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meeste gamers kennen de franchise ‘Saints Row’ wel. In een periode waarin GTA de open wereld gangsta-games domineerde, kwam het spel van Volition als een frisse wind binnen zeilen. Waar GTA alles redelijk serieus nam, daar ging Saints Row volledig over de top. Bizarre shoot outs met hilarische wapens, uitgevoerd door maffe karakters zorgden vooral voor erg veel fun. Succes viel de game ten deel. Vanaf deel 3 kwam de klad er helaas in. De humor werd schijtlolig, aliens kwamen opeens in de mix en gamers verloren hun interesse. OP 23 augustus ligt de nieuwste editie uit deze serie in de winkel. Een reboot waarin Volition beloofde terug naar de roots te keren. Skate heeft de game mogen spelen en geeft zijn oordeel over wat ie zag in deze Saints Row preview.

Saints Row preview: Keert de franchise terug naar zijn roots?

Saints Row keert terug dus terug naar zijn roots. Althans dat zegt Volition. En wij leven bij Gamekings bij het mantra ‘eerst zien dan geloven’. Ze willen de domme verhaallijnen die vanaf Saints Row III in de franchise zijn geslopen, weg laten en de focus weer leggen op old school knallen en rellen. Ze hebben een wereld gecreĆ«erd, een grote zandbak, vol met mogelijkheden om ongein uit te halen. Hoe ver die ongein gaat, dat is aan jou. Hoe beviel Skate dit concept? Was het inderdaad weer ouderwets Saints Row mayhem, of hadden we hier te maken met vol vette pr-praat. Iets waar de game-industrie uitzonderlijk bedreven in is. Het antwoord op deze vraag ga je zien en horen in deze preview.

Lollig of schijtlollig?

In totaal mocht Skate vier uur met de game aan de slag. De speelsessie betrof het eerste stuk van de game. Kon hij in die tijd aanvoelen dat de game de goede richting op gaat? Velde het geheel al polished en af aan? En, heel belangrijk, had ie lol. Want dat is wat je van deze game verwacht. Geen diepgang, geen extreme moeilijkheidsgraad, geen diepe verhaallijn. Maar gewoon lol. Ouderwetse lol.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch