Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Review

28/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we praten over een titel die volgens velen is begonnen als een Grand Theft Auto-clone, dan is dat de eerste Saints Row-game. Gelukkig heeft de serie zich in de loop der tijd langzaam ontwikkeld tot een originele franchise. De eerste Saints Row draaide vooral om gang-oorlogen en het veroveren van verschillende gebieden in een grote open wereld. De Saints Row-titels die hierna volgden werden iedere keer steeds gekker. De games verloren steeds meer de serieuzere vibe die de eerste game met zich meedroeg, maar in ruil daarvoor kregen de games er wel een hele hoop lol voor terug. De nieuwste game binnen de serie is Saints Row IV. Melle en Boris hebben de game gespeeld en gaan jou in deze Saints Row IV review er alles over vertellen.

De game speelt zich vijf jaar na het eind van Saints Row: The Third af. Het hoofdpersonage is verkozen tot President van de Verenigde Staten. Echter niet snel daarna vindt er een alien-invasie plaats. Uiteraard zijn deze aliens geen ‘good guys’ en word je getransporteerd naar een virtuele versie van de stad Steelport. Net zoals in de vorige Saints Row-game krijg je ook hier de beschikking tot over-de-top wapens, maar dit is niet alles, je zult namelijk ook de beschikking hebben tot verschillende superkrachten om in de game mee rond te klooien.

Kun jij maar geen genoeg krijgen van open wereld games of ben je een liefhebber van enorme over-de-top actie met een hoop droge humor. Bekijk dan deze review van Saints Row IV. Melle en Boris gaan samen voor jou deze nieuwe Saints Row-titel behandelen. Ben je benieuwd naar hun oordeel? Kom erachter in deze review.

Ontwikkelaar: Volition, Inc.
Uitgever: Deep Silver
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch