Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Preview

30/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meester van de kopietjes wordt Saints Row ook wel eens genoemd. Er zijn veel elementen uit verschillende games rechtstreeks terug te vinden in de Saints Row serie. Na een kopie van Grand Theft Auto in de eerste Saints Row, gaan ze er nu een snufje Prototype bij gooien in wat mogelijk de laatste Saints Row gaat worden. Of dat met een klapper zal zijn, is nog maar de vraag. Wat wel zeker is, is dat Nino de dagen aftelt om met een paarse dildo’s aan de slag te gaan en er mensen mee te bewerken. In de tussentijd check jij natuurlijk gewoon de Saints Row IV Preview.

Steven heeft als eerste een blik kunnen werpen op de maffe wereld van Saints Row IV. Iets waar Nino stiekem nog steeds jaloers op is. Toch zal Saints Row IV niet iedereen aanspreken. Waar het eerste deel nog realistisch was en aardig wat mensen weg kon trekken bij Grand Theft Auto, heeft Volition besloten om het wat radicaler aan te pakken. Zoals je misschien al weet, is het in Saints Row: The Third heel gewoon om bijvoorbeeld met vliegende motoren rond te vliegen en alles tot moes te slaan met een gigantische paarse dildo. Deel vier? Die gaat daar overheen en ruim ook. Net als je denkt dat het niet gekker kan, ziet Volition dat als een uitdaging om er toch nog een schepje bovenop te doen.

Wat vind jij er eigenlijk van? Had Saints Row verder moeten bouwen op hun eerste realistische deel of is dit maffe pad vol actie en humor het juiste pad voor deze game? Nino is in ieder geval blij met de kant waar Saints Row op is gegaan en gaat je er samen met Steven alles over vertellen in de Saints Row IV Preview.Saints Row IV Preview

Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: Deep Silver
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch