Menu Premium
Loading...

Sacred Citadel Review

11/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met twee woorden heb je de kern van dit heilige citadel al te pakken: hack en slash. Tenminste zo denkt Dennis er over. In werkelijkheid is het volgens Skate toch echt een beat ‘m up game. Je mag zelf bepalen wie er gelijk heeft. Je neemt de controle over een held en elke hero heeft zo zijn eigen specialiteiten. Waar de warrior een full-on attacker is met zijn zwaarden, bijlen en hamers kun je ook wat subtieler te werk gaan als mage, ranger of shaman. Ongeacht je personage zul je vele vijanden moeten afslachten. Of Skate en Dennis dat hebben gedaan uit blinde woede of met een lach op hun smoel, dat zie je in de Sacred Citadel Review.

Je kunt jouw skills showen tegen de grote hoeveelheden vijanden die je tegemoet komen in deze bijzondere cell-shaded wereld. Je reist de hele wereld over om dat gevecht aan te gaan met allerlei verschillende vijanden. Dit levert je het nodige geld en experience op om sterker te worden en je game makkelijker te maken naarmate je verder komt. Extra combo’s maken het niet alleen makkelijker, maar zien er ook nog eens gaaf uit. Heb je het ook echt nodig om verder komen in de game of daalt de moeilijkheidsgraad daardoor alleen maar? Dat hoor je in de Sacred Citadel Review.

Dit genre komt veel voor in games, met name vroeger waren ze niet aan te slepen. De kans is dan ook groot dat één van je eerste games een beat ’em up game was. Games als Golden Axe van vroeger zetten nog altijd de norm oor huidige beat ’em up games. Castle Crashers is één van de weinige die dat niveau evenaarde, maar of Sacred Citadel zich in dit illustere rijtje mag plaatsen, dat zie je in de Sacred Citadel Review.

Ontwikkelaar: Southend Interactive
Uitgever: Deep Silver
Platform: PlayStation 3,Xbox 360 en PC

Sacred Citadel Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch