Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Review

11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One is op veel plekken in de wereld uit en daar moeten natuurlijk ook nieuwe games op gespeeld kunnen worden. Microsoft heeft onder andere Ryse: Son of Rome exclusief uitgebracht om de verkoop van de Xbox One nog meer op te schroeven. Naast Forza Motorsport 5 kun je dus ook aan de gang met deze hack-and-slash van Crytek. Boris en Steven kijken in deze Ryse: Son of Rome review of al dit brute geweld de moeite waard is om er veel tijd in te steken.

In deze game speel je als de Romeinse generaal Marius Titus. Door het geven van commando’s aan je groep soldaten en door hack-and-slash gameplay gecombineerd met quick-time events moet je jezelf langs allerlei vijanden zien te hakken. Als je namelijk van een beetje bloed houdt in games, dan zit je bij Ryse: Son of Rome wel goed. Het gaat er niet altijd even netjes aan toe wanneer je vijanden aan het afslachten bent, armen vliegen eraf en zwaarden worden door kelen gestoken. Al deze gameplay wordt natuurlijk afgewisseld met een verhaal waarin je andere mensen van het Romeinse rijk ontmoet en tegen andere volkeren vecht.

Ryse: Son of Rome zou eerst uitgebracht worden met gameplay die je alleen kon besturen met de Kinect. Het had dus niet veel gescheeld of je stond tijdens deze game alleen maar voor je tv te zwaaien en te schreeuwen. Crytek en Microsoft hebben later echter besloten om de Kinect een minder groot onderdeel van de game te laten zijn. Of Boris en Steven de game leuk genoeg vinden, zie je in deze review. Snel kijken dus!

Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
Ryse: Son of Rome Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch