Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Gamescom 2013 Preview

24/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft een presentatie van Ryse: Son of Rome gezien en hij probeert Boris te overtuigen dat het een vette game wordt in deze Ryse: Son of Rome preview. Boris is echter nog niet helemaal onder de indruk van de naam van de game. Hij heeft namelijk geen idee wat hij aan moet met de naam Ryse. Gelukkig is dit niet het enige waar Boris en Dennis het over hebben. Bekijk deze Ryse: Son of Rome Gamescom 2013 preview om te horen wat je allemaal in de game kunt doen en hoe het nu precies zit met de negatief ontvangen quick-time events.

De game wordt ontwikkeld door Crytek. Dit team komt je vast wel bekend voor. Het zijn natuurlijk de makers van de Crysis-games. In Ryse: Son of Rome speel je echter geen nanosuit-soldaat, maar een Romeinse generaal, genaamd Marius Titus. Je bestuurt deze bikkel vanuit een third-person perspectief en het is mogelijk om in de game je troepen commando’s te geven. Tevens kun je zelf ook brute finishing moves uitvoeren door middel van een quick-time event. Het verhaal neemt je mee in het leven van Marius vanaf dat hij nog een klein kind was tot en met zijn leiderschap in het Romeinse leger.

Ben je een grote fan van het oude Rome en kun je maar geen genoeg krijgen van brute zwaardgevechten. Dan is deze Ryse: Son of Rome preview het item dat je moet kijken. Dennis vertelt Boris namelijk alles wat hij tijdens de presentatie heeft gezien van de game. Zowel de multiplayer als singleplayer komen aan bod in deze video. Deze is voor de echte gladiatoren.

Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
Ryse: Son of Rome Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch