Menu Premium
Loading...

Ruined King: A League of Legends Story Review

09/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Riot Games kennen we natuurlijk allemaal. En anders leef je onder een steen. En de meeste hebben wel gehoord van League of Legends. Behalve dan als je onder die steen leeft. Riot Games wil de impact van LoL gaan uitventen met behulp van een aantal spin-offs. Een van die spin-offs is Ruined King: A League of Legends Story. En hoe handig is dat het dan dat Shanna een LoL-speler van het eerste uur is. Het perfecte persoon om deze game te spelen en er een oordeel over te geven. Is de game vet? Voelt het een aan als een echte League of Legends game. Of is het LoL-gehalte (te) laag? Je gaat het allemaal zien en horen in de Review van Ruined King: A League of Legends Story.

Turned based actie in Ruined King

Het verzamelen van characters is een ding in LoL. En dus ook in dit spel. Elke character in Ruined heeft een eigen persoonlijkheid, en ze zijn duidelijk herkenbaar uit de originele League of Legends game. Zo heb je tanks, de wat meer stealth-achtige personages en ga zo maar door. Het grootste verschil met LOL is dat Ruined draait om turn based gameplay. Je hebt een dungeon, valt aan en dan begint de actie. De game biedt als innovatie een soort lane systeem waar je uit kunt kiezen. Zo kun je uit verschillende krachten kiezen, van keiharde actie tot juist het verdedigen. Is dit systeem begrijpelijk of alleen te bevatten voor de LoL-veteraan? Shanna heeft het antwoord.

Is de game ook te spelen voor de niet League of Legends spelers

Verder is de vraag natuurlijk of je dit moet kopen? Als LoL-fan en als nieuwkomer. Brengt de game genoeg vernieuwing en is het vet voor de diehard League of Legends spelers. En kun je dit ook spelen zonder maar een minuut LoL te hebben aangeraakt? Hoe lang blijft dit leuk of treedt de herhaling snel op? De game kost rond de 30 euro’s. Biedt het daarvoor genoeg content? Je gaat het allemaal horen in deze Review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch