Menu Premium
Loading...

Dit is Premium: Een Master Class sim-racing door Rudy van Buren

28/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo af en toe willen we ook de niet Premium-leden verwennen en vol trots laten zien wat we met het Premium geld maken. Zodat ze ervaren dat de steun absoluut meerwaarde heeft. En omdat het dit weekend Formule 1 weekend is, leek het ons leuk om het uitgebreide interview wat hadden met de officiële simulatie coureur van McLaren open te maken. Dit gesprek en de bijbehorende masterclass scoorden namelijk erg goed bij de vele Premium-leden. Veel kijkplezier dus en wie weet zien we je binnenkort als Premium Baas langskomen.

We hebben een gast op de redactie! Rudy van Buren is neergedaald op de Gamekings-redactie om hier zijn skills tentoon te spreiden. Van Buren is immers een uiterst serieus te nemen eSporter. De 25 jarige race-fanaat won vorig jaar de World’s Fastest Gamer-competitie. Een prestatie van formaat, te midden van moordende concurrentie. Het heeft hem overigens geen windeieren gelegd, want vanaf heden is Van Buren officieel lid van het Britse Formule 1-team McClaren. Als simulator coureur blijft hij de digitale wegen onveilig maken. JJ gaat Rudy in dit item de oren van het lijf vragen. Het komt immers niet elke dag voor dat een grootheid binnen eSports-land langskomt op de redactie. Ook laat Rudy zijn skills zien in Assetto Corsa. Benieuwd naar dit alles? Check nu  Rudy van Buren geeft een Master Class in Assetto Corsa!

Rudy van Buren grootheid in eSports-land

In mei van vorig jaar besloot McClaren dat het behoefte had aan een serieuze simulatorcourreur. Zodoende startte een uitgebreide zoektocht, die resulteerde in de opzet van de World’s Fastest Gamers-competitie. Hierin streden ruim 30.000 eSporters van over de hele wereld om dat ene fel begeerde plekje bij McClaren. Uiteindelijk heeft onze landgenoot gezegevierd. We zijn zoals gezegd blij met zijn komst naar de Gamekings-redactie. Voor de gelegenheid hebben we een dikke Playseat neergezet. Wanneer Rudy zijn skills toont, dient er immers serieuze apparatuur aan te pas te komen. Rudy neemt in zijn Master Class Assetto Corsa onder handen. Dit is een game die al behoorlijk oud is.  Dit neemt echter niet weg dat de titel nog altijd geldt als een van de beste racegames aller tijden.

Waren jullie op de hoogte van de prestaties van Rudy? Volgen jullie het racegenre binnen eSports? Ook zo onder de indruk van zijn Rudy zijn verrichtingen in Assetto Corsa? Check nu Rudy van Buren geeft een Master Class in Assetto Corsa!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch