Menu Premium
Loading...

Rondleiding bij Guerrilla Games voor Killzone Shadow Fall

11/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris ging langs bij Neerlandsch trots Guerilla Games. De makers van Killzone komen namelijk met een spiksplinternieuw deel aanzetten voor de PlayStation 4. Boris vond het tijd worden om eens even te kijken hoe de mannen daar aan de slag gaan, dus hij ging voor een uitgebreide rondleiding langs bij Guerilla midden in Amsterdam. Je heb natuurlijk in de aflevering al een gedeelte kunnen zien van Boris’ bezoek, maar hier is de extended versie speciaal voor de mensen die net als ons ontzettend uitkijken naar deze prachtige release. Sterker nog Killzone is het paradepaardje van de PlayStation 4, nadat Driveclub werd uitgesteld. Check in ieder geval snel de rondleiding bij Guerrilla Games voor Killzone Shadow Fall, die Boris in Amsterdam kreeg.

Killzone Shadow Fall komt samen uit met de PlayStation 4 en dit zorgt ervoor dat de game alle aandacht krijgt. Terecht ook, want wij hebben er in ieder geval superveel zin in. En dat door een Nederlandse studio. Gewoon vanuit hartje Amsterdam!

Natuurlijk is het super interessant om te zien hoe die mannen het flikken daar bij Guerrilla Games. Vandaar dat Boris langs is geweest en er nu een dikke special voor jou klaar ligt. Deze special geeft je een mooi kijkje achter de schermen bij de helden in Amsterdam. Dus hoor van Hermen Hulst en alle andere belangrijke mensen bij Guerrilla Games hoe de game tot stand is gekomen. De PlayStation 4 kan wat ons betreft niet snel genoeg hier op de redactie terecht komen. We hopen natuurlijk dat daar dan ook een kopie van Killzone Shadow Fall bij zit, zodat we dan eindelijk echt goed los kunnen gaan met deze game.
Rondleiding bij Guerrilla Games voor Killzone Shadow Fall

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch