Menu Premium
Loading...

Rollerdrome Review: Kopen, budgetbak of slopen?

24/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je wanneer je Jet Set Radio Future met Devil May Cry 5 kruist? Rollerdrome! Rollerdrome is een action game uitgegeven door Private Division en ontwikkeld door Roll7 (o.a. bekend van OlliOlli World). Shanna is voor jullie deep in de game gedoken en Jelle voelt haar dan ook stevig aan de tand om te kijken of het misschien ook iets voor jou is. Benieuwd geworden? Check dan de Rollerdrome Review van Jelle en Shanna.

Tricks & kicks

Je speelt met Kara Hassan, een deelnemer van een bloederige en dodelijke sport genaamd Rollerdrome. Je neemt het hierin op tegen verschillende zogenaamde ‘house players’ tegenstanders door de meest gruwelijke rollerblade tricks te doen in combinatie met brute gunplay. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om munitie te verzamelen door tricks te doen en health packs op te pikken door enemies te verslaan. Het aanbod aan wapens schaalt op naarmate je verder komt in de game zo zijn er granaat launchers, shotguns, snipers en nog veel meer. Iedere stage heeft ook nog eens additionele challenges om extra bragging rights te verdienen.

Graphics stelen de show

Een van de meest opvallende elementen aan Rollerdrome, los van de bovengenoemde zaken, is natuurlijk het bijzondere grafische stijltje. Roll7 heeft voor cel shaded graphics gekozen met een vrij abstract design. Dit alles samen zorgt voor een uniek smaakje die een beetje tegen games zoals Jet Set Radio Future aanschuurt, maar toch nog een eigen identiteit weet te behouden. Giet hier een klein beetje 80’s-ish saus overheen met wat cyberpunkie sprinkles en er wordt een waar kunstwerkje op je scherm getoverd waar je maar moeilijk van weg kunt kijken.

Rollerdrome is verkrijgbaar vanaf 16 augustus voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en PlayStation 5 voor een verkoopadvisiesprijs van €19,99. Benieuwd of de game iets voor jou is, check dan de Rollerdrome review van Jelle en Shanna.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch