Menu Premium
Loading...

Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franje

22/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kaboem! Een keiharde nieuwe review voor de trouwe Gamekings-kijkers op deze zondagmorgen! De week is bijna voorbij, terwijl de vijf vervelendste dagen van de week zich alweer aandienen. Een duister vooruitzicht, maar gelukkig kan je ook op deze zondag op Gamekings.tv terecht voor toffe content. Koos en Skate zijn afgelopen week aan de slag gegaan met Rogue Trooper Redux. Het betreft een remaster van ontwikkelaar TickTock Games. Zoals Koos in deze review aangeeft ging bij hem niet direct een belletje rinkelen toen hij de titel op zijn bureau aantrof. Niettemin is hij samen met Skate aan de slag gegaan met Rogue Trooper Redux. Check nu deze Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franjé!

“Het is exact doctor Manhattan!”

De laatste jaren zien we steeds meer remasters uitkomen. Het groeiende aantal ‘gerecyclede‘ games heeft meerdere oorzaken. Ondanks het aantrekken van de economie, heeft de sector gaming het nog altijd erg zwaar. Zodoende is productiekracht verworden tot een schaars goed. Het uitbrengen van een geheel nieuwe game is simpelweg vele malen duren dat het oppoetsen van een oude titel. De reacties vanuit de community der gaming zijn over het algemeen wisselend. Sommigen kunnen oprecht meer genieten van een game die ze al gespeeld hebben met opgepoetste graphics, dan een (volgens hun) middelmatige nieuwe titel. In dat kader heeft Rogue Trooper Redux de schijn een beetje tegen. De originele Rogue Trooper kwam uit in 2006 en krijgt dus elf 11(!) jaar later pas een remaster. Destijds werd de game uitgebracht voor de PlayStation 2, XBOX en pc. Anno 2017 kan je er op de PlayStation 4, XBOX One, pc en Nintendo Switch mee aan de slag.

Wat is jullie mening over Rogue Trooper Redux? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van Skate en Koos op de game? Laat je horen in de comments onder deze Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franje!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch