Menu Premium
Loading...

Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franje

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Google Plus Richard 'Skate' Simon
22/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kaboem! Een keiharde nieuwe review voor de trouwe Gamekings-kijkers op deze zondagmorgen! De week is bijna voorbij, terwijl de vijf vervelendste dagen van de week zich alweer aandienen. Een duister vooruitzicht, maar gelukkig kan je ook op deze zondag op Gamekings.tv terecht voor toffe content. Koos en Skate zijn afgelopen week aan de slag gegaan met Rogue Trooper Redux. Het betreft een remaster van ontwikkelaar TickTock Games. Zoals Koos in deze review aangeeft ging bij hem niet direct een belletje rinkelen toen hij de titel op zijn bureau aantrof. Niettemin is hij samen met Skate aan de slag gegaan met Rogue Trooper Redux. Check nu deze Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franjé!

“Het is exact doctor Manhattan!”

De laatste jaren zien we steeds meer remasters uitkomen. Het groeiende aantal ‘gerecyclede‘ games heeft meerdere oorzaken. Ondanks het aantrekken van de economie, heeft de sector gaming het nog altijd erg zwaar. Zodoende is productiekracht verworden tot een schaars goed. Het uitbrengen van een geheel nieuwe game is simpelweg vele malen duren dat het oppoetsen van een oude titel. De reacties vanuit de community der gaming zijn over het algemeen wisselend. Sommigen kunnen oprecht meer genieten van een game die ze al gespeeld hebben met opgepoetste graphics, dan een (volgens hun) middelmatige nieuwe titel. In dat kader heeft Rogue Trooper Redux de schijn een beetje tegen. De originele Rogue Trooper kwam uit in 2006 en krijgt dus elf 11(!) jaar later pas een remaster. Destijds werd de game uitgebracht voor de PlayStation 2, XBOX en pc. Anno 2017 kan je er op de PlayStation 4, XBOX One, pc en Nintendo Switch mee aan de slag.

Wat is jullie mening over Rogue Trooper Redux? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van Skate en Koos op de game? Laat je horen in de comments onder deze Rogue Trooper Redux Review: remaster zonder franje!

Loading...
 • ViesVuilEnVet

  GleeKings

 • Na U clausule

  Hebben we hier te maken met een turd person shooter Skate?

 • Tja, ik hou wel van die oude B games dus wellicht het proberen waard voor mij. Als die ergens in de budgetbak ligt want ik zie hem overal voor drie tientjes liggen (ipv 25 euro) en dat is me net iets te veel voor deze game.

 • optimuspecs

  Nu ook een redux van Rogue Warrior! Meer van die toppertjes!

  • Tijl Van de Velde

   Dan mag men ook meteen een remake maken van Half-Life II, want ook dat was geen goede game.

   • Kid MMXV

    http://www.moddb.com/mods/cinematic-mod-awakening, helaas geen vervolg op Black Mesa (half life 1 remake); maar een gemodde versie van Half Life 2.

   • optimuspecs

    Ik moet eerlijk zeggen dat Half life 2 + episode 1 + episode 2, voor mij een van de beste games ooit zijn. Ik zou graag een remake hiervan spelen.

  • USAS

   Rogue Warrior xD

   wat een klassiekert

 • VIChiefIV

  5 uur gameplay voor 25 Euro? Als je postapocalyptische coverbased actie wilt spelen met een 3rd person view dan pak je toch gewoon zoiets als Gears of War.

  Leuk dat ze een remake doen, maar met een paar simpele aanpassingen kan je zo’n game toch vrij gemakkelijk wat moderniseren zodat het was acceptabeler wordt voor 2017.

 • Kid MMXV

  Dat jullie nog tijd hadden om deze game te reviewen. Het zou financieel wel uit kunnen om deze game op te poetsen en rond deze Holiday maanden in de schappen te hebben. Toch denk ik bij mijzelf wie gaat zo’n game nu bewust aanschaffen? Zeker met Wolfenstein II die nu ook verkrijgbaar is.

 • Henry Chinaski

  Hahaha ik ging stuk om die klodder spuug. Lekker Skate.

 • koekjew

  Kunnen ze van het premium geld, Koos niet een nieuwe broek geven.

 • nick35

  en nintendo toch ook

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord