Menu Premium
Loading...

Rocksmith 2014 Edition Review

17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als iemand beweert dat hij of zij super goed is in een gitaargame, dan zul je waarschijnlijk denken dat diegene als een gek op gekleurde knoppen zit te rammen met behulp van een mini-plasticgitaar. We hebben het hier dan over de Guitar Hero/Rockband-games, maar er is naast deze muziekgames sinds 2012 nog een gitaargame, een echte gitaargame. We bedoelen natuurlijk Rocksmith. Het gaat zelfs zo ver dat je het bijna niet meer een game kan noemen. Het is namelijk een digitale gitaarleraar die je stap voor stap gitaar leert spelen. Dennis en Jelle hebben de laatste telg in de familie geprobeerd: Rocksmith 2014 Edition. Jelle stapte de gitaarlessen in als een ervaren gitarist, maar Dennis daarentegen als een rookie eersteklas. Ben je benieuwd hoe ze het ervan af brachten? Jelle en Dennis vertellen het jou in deze Rocksmith 2014 Edition Review.

Rocksmith 2014 Edition is het tweede deel in de Rocksmith-reeks. De game is gericht op mensen die graag spelenderwijs gitaar willen leren spelen. Het is de bedoeling dat je een elektrische of akoestische (bas)gitaar met plug-in aansluit op je Xbox 360, PlayStation 3 of PC. De game kan dan registreren welke snaren je aanslaat. Naast uitgebreide gitaarles, kun je ook nummers leren spelen op een Guitar Hero-achtige manier, alleen met veel meer akkoorden en noten.

Ben je benieuwd of deze game een goed alternatief is op je veel te dure gitaarleraar, waarbij je iedere les vooraf aan moet beginnen? Vooral omdat je thuis geen hol uitvoert? Check dan deze review met Dennis en Jelle!

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC
Rocksmith 2014 Edition Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch