Menu Premium
Loading...

Rocket Arena Preview: “De Super Smash Bros. van EA”

21/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nee, dit is geen preview van een nieuw SpaceX initiatief uit de hoge hoed van Elon Musk. Dit is de redelijk exclusieve preview van een nieuwe IP van EA. Alleen Tom en één andere Nederlandse journalist mochten het spel spelen. Rocket Arena, een game van EA en Final Strike Games werd tijdens EA Play vanochtend aangekondigd. En we hebben hem nu al gespeeld. Waardoor we jullie kunnen vertellen waar de game over gaat, behalve dan dat er raket en een arena in zit.

Raketten schieten, raketten ontwijken

In de eerste game van Final Strike Games draait alles om raketten. In de 3v3 multiplayer game moet je met verschillende soorten raketwerpers de tegenstanders van de map afschieten. Je kunt spelen met een diverse cast van tien karakters, ieder met zijn of haar eigen raketwerper en abilities. Elk karakter heeft een unieke raketwerper, sommige hebben snelle kleine raketten en sommige hebben weer langzame grote raketten. Daarnaast hebben alle karakters twee abilities. Abilities die we voor moeten zorgen dat je makkelijker de andere karakters van de map af schiet of die er juist voor zorgen dat je meer damage doet. Wanneer je bij iemand damage doet, loopt er een meter op. Als de meter vol is schiet je de tegenstander met één raket van de map. Waar kennen we deze mechanic nog meer van?

Rocket Arena: ‘Super Smash Bros. meets een Arena Shooter‘

Als je alleen van schieten houdt, is Knockout speciaal voor jou. In deze mode moet je proberen je tegenstander twintig keer van de map af te schieten. Wil je meer dan alleen knallen, dan zijn er nog drie andere modus. Rocketball waar je tijdens alle chaos van Rocket Arena een bal in een goal moet gooien of Treasurehunt waar je een schatkist moet vasthouden of muntjes moet verzamelen. De afgelopen tijd zijn er veel multiplayer shooters uitgekomen, denk aan Tom zijn favoriet VALORANT of de super populaire Warzone modus van Call of Duty Modern Warfare. Is er in het shooter-landschap nog plek voor een game als Rocket Arena? En hoe en wanneer komt deze game uit? Dit en meer bespreken JJ en Tom in dit deze preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch