Menu Premium
Loading...

Roadmap Gamekings content 2021: Wat is er allemaal nieuw…

25/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het draait momenteel lekker bij Gamekings. En daar zijn we ontzettend blij en trots op. Blij en trots op de content die we maken, maar minimaal net zo blij en trots op de support die we krijgen vanuit de community. De site wordt steeds beter bekeken, het leger der Premium Bazen groeit gestaag en de streams trekken steeds meer kijkers. Dit geeft een enorme boost voor het moraal. En dus zijn we gaan zitten om te kijken hoe we jullie nog beter kunnen bedienen en belonen. Uit deze brainstorm sessies kwamen een aantal leuke ideeën voor nieuwe content voort. Content die je vanaf 1 maart mag verwachten. Nieuwe content voor de open items, de Premium Bazen én voor ons stream-kanaal. In deze video neemt JJ de verse content voor Gamekings in 2021 met je door.

Roadmap Gamekings content 2021: Nerd Culture is terug

Dat we in 2021 nieuwe content gaan brengen bij Gamekings, betekent niet dat oude rubrieken verdwijnen. We kijken wel mooi uit. Populaire items als Brievenmaandag, Einde van de Week Live, de reviews & previews, het GK Journaal en de Let’s Plays blijven gewoon langskomen. Maar we voegen daar een nieuwe ouwe rubriek aan toe. Nerd Culture is namelijk terug en wel als vervanger van Filmkings. De naam zegt het al, het wordt een wekelijkse talkshow/podcast over alles wat Jelle en Koos tof vinden. Van superhero movies tot aan nieuwe comics en anime-series, ze behandelen het allemaal. En van tijd tot tijd krijg je ook een Nerd Culture XL met een speciale gast.

Nieuwe content voor de Premium Bazen

Voor de Premium Bazen is er natuurlijk ook goed nieuws. Naast de vaste items als de Peepshow, de Premium reviews, de discussies, de research items en Docukings komt er ook nieuwe content bij.

  • 1 x per maand een interview met een gast over game-gerelateerde materie    
  • 2 x per maand de nieuwe rubriek ‘Warme Babbels waarin we alleen praten over dingen we tof vinden. Drie man dragen steeds hun eigen onderwerpen aan. Varerierend van een vette trailer tot een aankondging of een vette (oude) game die hij net gespeeld heeft. 100% positiviteit. 
  • 2 x per maand Trailer Trash 2.0. We bekijken nu niet alleen trailers van games, maar ook van films, series, muziek, de promo’s van nieuwe sneakers of een vet pretpark. Als het maar geek rekated is.   

Tot slot is daar een project waar we al een tijd mee bezig zijn. Een project dat de spirituele opvolger van ons good old TV programma moet worden. TV, maar dan op internet, volgens de geldende Blammo wetten. Kort, snappy, spraakmakend en loaded with tons of fun! Meer info volgt snel, maar het komt pas als het echt wreed is.

Een wekelijkse verrassing op Twitch

Naast de vaste streams van Brievenmaandag en Einde van de Week Live en een launch stream als een vette game uit komt, gaan we de vrijdagmiddag blijven invullen. Maar net even wat anders. Elke stream op de Goede Vrijdag moet voortaan een verrassing zijn wat betreft de content. Omdat je zo veel meer kunt doen dan alleen bij een game lullen. En we hebben bakken maffe ideeën. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch