Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Road Trip NL: Een World Premiere in eigen land met Ronimo’s Blightbound

28/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen E3 betekent geen reis naar Los Angeles. En geen reis naar de City of Dreams betekent geen traditionele Road Trip waar we altijd zo veel vette content uit konden halen. Om deze pijn enigszins te verzachten en omdat we zelf ook onze Road Trip behoeftes moeten bevredigen, gingen en gaan we de komende weken alsnog het eigen land in. JJ trapt af met een trip naar Utrecht. Inclusief mondmasker en 1.5 meter maatregelen. Op zoek of hij ergens in Nederland een heuse World Premiere kon vinden…

Kan JJ een World Premiere vinden in Nederland?

En dat zoeken naar een World Premiere is geen bullshit. JJ wist op voorhand niet of de game die hij ging spelen een Exclusive World Premiere was. We hebben het hier over de game Blightbound van de Utrechtse developer Ronimo Games. Een trailer van deze game kwam tijdens het online PC Gamer event langs en JJ zag meteen een verhaal. Hoe hebben deze heren en dames dit voor elkaar gekregen? Hoe veel tijd hadden ze voor het maken van de trailer? En waren ze van plan geweest om naar Los Angeles af te reizen?

Een Road Trip naar developer Ronimo in Utrecht

En dus pakte JJ de trein naar Utrecht en ging op onderzoek uit. Met de uitdrukkelijke wens om de game behind closed doors te spelen en te kijken of hij misschien de eerste journalist ter wereld was die het spel mocht aanraken. Het antwoord krijg je in deze Road Trip NL video. Blightbound  is overigens een grimmige en apocalyptische kerkercrawler die je coop met drie personen op de pc kan spelen. Je kiest de rol van warrior, assassin of mage en daalt af ??naar de onderwereld om de gruwelen van een giftige mist te bestrijden. Blightbound verschijnt deze zomer in Early Acces op Steam.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch