Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Road To Gatebil Part 2: Een avondje Götenborg – Extended

21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Steven, Jelle en Daan aangekomen zijn in Kopenhagen, vervolgen zij hun roadtrip richting Gatebil. Voordat ze stranden in Gatebil, hebben zij eerst nog een stop in Götenborg waar ze hun feest voortzetten met eten, drank en kebab (of toch niet?). Dat en meer zie je in deze Road To Gatebil Part 2: Een avondje Götenborg – Extended

In Part 1 van de trip heb je natuurlijk gezien hoe Steven, Jelle en Daan hun Road To Gatebil zijn gestart. Na gestrand te zijn in Kopenhagen, zetten ze koers richting Götenborg, waar ze tussendoor nog even uitwaaien. Eenmaal aangekomen bij het hotel hebben de mannen even de tijd om op te frissen en een biertje te doen op het terras bij de haven. Vervolgens gaan ze de stad in, waar een etentje en een feestje is geregeld door Monster Energy. Hier worden natuurlijk de nodige alcoholische versnaperingen genuttigd. Dit deel zit wederom vol met grappen, grollen, alcohol en gezelligheid, ook al valt de prijs van een drankje af en toe toch vies tegen.

Dus ben jij nieuwsgierig naar het vervolg van deze roadtrip en ben jij benieuwd hoe de mannen hun avond eindigen (met of zonder kebab)? Check dan snel deze Road To Gatebil Part 2: Een avondje Götenborg (Extended) en laat weten wat jij tot nu toe vindt van deze epische Road To Gatebil!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch