Menu Premium
Loading...

Road to E3 2018: Jelle en Koos over de productie in LA

02/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is barst bijna los! Het volle programma liegt er niet om. We komen dit jaar nog dikker terug dan het jaar hiervoor. Met zo’n mega lijst aan content heb je een strakke planning nodig, een hoop voorbereidingen en veel apparatuur. Daarom werd het tijd om te bespreken wat de heren dit jaar mee gaan nemen naar Los Angeles. Want met alleen een camera en een microfoon gaat het je niet lukken. Koos en Jelle hebben daarom alle apparatuur uitgestald om jullie even bij te praten. Wat gebruik je? Wat doe je er mee? De heren gaan het uitleggen. Je checkt het in Road to E3 2018: Jelle en Koos over de productie in LA.

Bepakt en bezakt naar LA

Zoals je al hebt kunnen zien, worden er dit jaar weer Premium items gemaakt voor alle Premium Bazen. De “Dagboek Los Angeles” items worden na een dag slenteren over de E3 nog gemonteerd door onze Daan. Waarschijnlijk zal hij ook eerder naar zijn kamer gaan om druk te monteren. En om dat te doen heb je een computer nodig. Maar wat als deze stuk gaat? Geen Premium items? Nee, dat zal niet gaan. En daarom zorgen we altijd voor een reserve laptop. Zo kan Daan midden in de nacht lekker door monteren. Succes Daan!

Licht, camera, ACTIE!

Tassen vol spullen gaan mee naar het buitenland. En niet alleen naar het buitenland, maar ook naar de beurs. Er worden heel wat kilootjes gedragen tijdens die dagen. En dat terwijl je moet wennen aan het tijdsverschil, je geen rustmoment hebt en je de hele dag van hot naar her rent. Wat vinden jullie van al het productiemartiaal dat nodig is? Hadden jullie wel verwacht dat er zoveel nodig was? Of is de verbijstering toegeslagen? Laat het ons, en vooral de heren, weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch