Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ring Fit Adventure: JJ trekt en duwt zich uit de naad

19/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er games op de redactie worden aangeboden waarbij mensen fysiek iets moeten doen, dan roept iedereen al snel dat JJ de klus moet klaren. Hij is immers de enige redacteur die consequent iets aan sport doet. Die weet wat afzien en zweten is. En JJ is de kwaadste niet. Vooraf dan. Want achteraf gezien weet hij niet of hij wel zo blij is met deze opdracht, namelijk het testen van Nintendo’s nieuwe fitness-game Ring Fit Adventures.

Een spel + ring + holster = zweten

De test vond plaats in een splinternieuw hotel in Amsterdam, genaamd Boat & Co. JJ kon in een suite, waar nog nooit iemand had geslapen, een uur aan de slag met Nintendo’s nieuwe fitness-game. Het spel bestaat uit een game, een cirkel waar je aan trekt en duwt en een soort van holster waar je een joycon in doet en vervolgens je dijbeen spant. En op deze tools mocht hij flink losgaan.

Hoe diep laat Ring Fit Adventures JJ gaan?

Wat volgde is een fitness-sessie die je in dit item kunt bekijken. Op eigen risico, want omdat Nintendo had aangegeven dat je van deze game echt zou gaan zweten, wilden we dat ook zien. En dus heeft JJ een grijs sportpak aan. Publishers van fitness-spellen roepen namelijk wel vaker dat een game goed is voor je conditie of spiertjes. Maar echt onder de indruk is de doorgewinterde fitness-freak JJ daarvan nooit. Het was veelal kinderspel voor hem en het liet zijn hartslag nauwelijks omhoog lopen. De vraag is nu, gebeurde dat bij deze test ook? Is Ring Fit Adventures het zoveelste neppe fitness product wat een hoop geld kost, maar niks doet voor je fysiek? Of doet de game wel degelijk wat met je lichaam en conditie? Je kunt het zien in dit item, wat behoort tot de meest sportieve ooit in de geschiedenis van Gamekings.tv.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch