Menu Premium
Loading...

Ridiculous Fishing Review

24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De best beoordeelde game van 2013 tot nu toe komt uit Nederland en heet Ridiculous Fishing. Boris en JJ hebben hun hengel uitgegooid en op welke belachelijke manieren zij vissen hebben gevangen, zie je in deze Ridiculous Fishing Review.

Ridiculous Fishing is de Nederlandse trots in de App store. Boris en JJ hebben niet alleen de game gespeeld, ook zijn zij bekend met de maker van de game, Ramie Ismail van Vlambeer. Hij is al vaker bij Gamekings te zien geweest toen wij bij Vlambeer een game maakten en heeft hij samen met Nino de Ouya laten zien. Nu is hij terug op de site, niet zelf, maar wel door zijn succesvolle iOS game.

In Ridiculous Fishing ga je de zee op en probeer je jouw hengel zo diep mogelijk onder water te krijgen om vervolgens zoveel mogelijk vissen aan je haak te krijgen. Dit doe je allemaal door je iPhone of iPad te kantelen, daarna tik je zoveel mogelijk op het scherm om alle vissen boven water uit de lucht te schieten. Voor elke geschoten vis krijg je geld waarmee je upgrades kan kopen voor je hengel, haak, wapens en je eigen outfit. Dus hoe meer vissen je op belachelijke wijze vangt, des te eerder heb je allemaal belachelijke upgrades aan je hengel hangen om nog meer en nog grotere vissen te vangen.

Naast dat we heel erg trots zijn dat Nederlanders in de internationale iTunes top 10 zijn belandt, is het verhaal achter de game en de maker erg interessant. Ben je benieuwd wat voor game Ridiculous Fishing precies is? Check dan deze Ridiculous Fishing Review om daar achter te komen.

Ontwikkelaar: Vlambeer
Uitgever: Vlambeer
Platform: iPhone en iPad

Ridiculous Fishing Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch