Menu Premium
Loading...

Ride 4 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

10/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om te racen! Op twee wielen welteverstaan.  JJ zit voor jullie klaar om het te hebben over het vierde deel in de Ride franchise. De afgelopen paar weken hebben we het regelmatig gehad over het racing genre. Zo hebben we items  gemaakt over: Assetto Corsa Competizione, WRC 9 en Project Cars 3. En Dirt 5 komt er aan. Weet Ride 4 zich staande te houden in deze drukke periode voor het race genre? Je komt erachter in de Ride 4 Review!

Rijden in diverse leagues

In tegenstelling tot de bovengenoemde titels zit je niet in een auto. Het draait in Ride 4 volledig om de motoren! Met zo’n 250 + Motoren en tientallen circuits is er dus genoeg voor de motorgek om blij van te worden. Maar weet Ride 4 ook genoeg variatie te leveren als het gaat om de modi? Ride 4 geeft je de mogelijkheid om je eigen carrière te leiden, je kan losse races racen, is er een multiplayer modus en is er de mogelijkheid om jouw bike en bestuurder te customizen in Bike & Rider. Is dat genoeg? En blijven de races die je voorgeschoteld krijgt prikkelend.

Is er veel plezier te beleven aan Ride 4?

Voor iedere race game is het belangrijk dat plezier gemixed wordt met realiteit. Zo wil iedere racefan natuurlijk het liefste op een motor rijden die hij of zij kent en dat doen op een plek waar hij of zij mee bekend is. Maar wat ook belangrijk is, is of de game leuk is om te spelen. Is er genoeg uitdaging? Stimuleert de game je om door te blijven gaan? Zijn de rewards in de game tof? En hoe stuurt het? Uitdagend of frustrerend moeilijk. Er bestaat immers een dunne scheidslijn tussen realisme en frustratie. En je koopt met de titel van Milestone geen motor, maar een game. De antwoorden zie en hoor in de Ride 4 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch