Menu Premium
Loading...

We Were Here Forever Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee Eskimo’s, één kasteel. Wat is jullie doel? Nou, jullie worden wakker als gevangene in een duister kasteel in the middle of f*cking nowhere. Huey & Jelle gingen als verwarde eskimo’s rond lummelen door het kasteel, zoekend naar een weg uit de omgeving van co-op game We Were Here Forever. Samen uit, samen thuis. De game speel je als duo, samenwerken en communiceren is de sleutel tot ontsnappen. Benieuwd of Huey & Jelle het is gelukt om te ontsnappen? Of natuurlijk gewoon wat ze ervan vinden? Je hoort het in de review van We Were Here Forever.

Rondlopen met een oldschool walkie talkie

In co-op game We Were Here Forever speel je met een mede-eskimo, MAAR… Je kan alleen communiceren met een walkie talkie. Je kan niet door elkaar heen praten. Deze game eist dus een hoop geduld. Heb je dat niet? Dan wordt dit een moeilijke uitdaging. Je moet namelijk telkens wachten totdat jouw medespeler zijn/haar puzzel heeft afgerond. Hoe denk je dat de communicatie van Huey & Jelle in de game verliep? Waren zij hun stemmen uit frustratie al kwijtgeraakt na 10 minuten? Of was het een hecht en goed samenwerkend team?

Review We Were Here: franchise bestaat uit drie delen.

De Were Were Here franchise bestaat uit drie delen; We Were Here: Too, Together & Forever. In alle games draait het om samenwerking, communicatie en het oplossen van puzzels. Zie het als een Escape Room-achtige concept. Elke game van de We Were Here franchise heeft een twist. Zo ben je in het eerste deel opgesplitst terwijl je naar elkaar toe probeert te komen. In het tweede deel loop je rond in ijskoude gebergtes opzoek naar iemand die je kan redden. En in We Were Here Forever (het derde deel) ben je wederom van elkaar gescheiden in een kasteel en zoekt met elkaar naar een uitweg. Is de uitdaging die de game biedt het geld waard? Kan je beter wachten tot het in de uitverkoop is? Of het spel beter niet aanraken zodat je geen frustratie voelt? Kom erachter in de We Were Here Forever review.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch