Menu Premium
Loading...

Tales of Arise Review – Kopen, budgetbak of slopen?

15/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ‘Tales of’- series bestaat inmiddels al weer 25 jaar. En ze gaan gewoon door met het uitbrengen van nieuwe episodes. Tales of Arise is onlangs uitgekomen en Koos heeft het gespeeld. En dus kun je deze video rustig omschrijven als de review van deze wonderlijke game. Het betreft een JRPG en het is hetĀ 17e deel van de serie. Verder lijkt het in best veel op een anime. Maar is deeltje 17 wreed? Gaat Koos het aanraden om te kopen? Of is het iets voor de budgetbak of juist gewoon rijk voor de sloop?

Het verhaal achter Tales of Arise

De bewoners van de planeet Dahna hebben Rena de planeet in de lucht altijd vereerd als de wereld van rechtvaardigen en goddelijkheid. Met verhalen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Probleem is de waarheid voor de mensen van Dahna verdraaid is. Rena heeft Dahna de afgelopen 300 jaar onderworpen aan een hard regime. Verder heeft het de wereld beroofd van haar hulpbronnen en de mensen van al hun waardigheid en vrijheid. En dan weet je dat er gezeik komt. Klinkt dit als de insteek voor een goede anime? Of een game die we zeker moeten spelen? Je hoort het van Koos.

Kopen, budgetbak of slopen?

Gaat dit een game zijn die als liefhebber van JRPG zeker moet kopen? Of is het te veel niche en enkel geschikt voor een hele selecte doelgroep? Moeten we de game zelfs links laten liggen? Dat is natuurlijk de vraag. Hoe is de stijl van het spel? Bezit het een vette artstyle. Hoe speelt het? Verder gaat Koos iets dieper in op het verhaal. Is het een goed geschreven verhaal en heeft het impact? Want een JRPG zonder pakkend verhaal kan erg taai zijn. Alle antwoorden ga je krijgen in de reveiw vanĀ Tales Of Arise.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch