Menu Premium
Loading...

Premium: Runescape Menaphos Review

01/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Daan beleven een flinke trip down memory lane in deze review. De heren halen herinneringen op die dateren van hun middelbare school-tijd. Echter, wie denkt dat Runescape verleden tijd is, heeft het mis. De game kent nog altijd een solide spelersaantal, dat zelfs groeit. Ook de release van deze Menaphos-uitbreiding tekent de huidige staat van de game. Check wat Daan en Koos te zeggen hebben over deze expansion in deze Premium Runescape Menaphos Review!

Runescape gaat Netflix achterna

Dat Daan de laatste jaren zijn carrière in Runescape op een lager pitje heeft staan, wil niet zeggen dat zijn interesse is vervaagd. Wel grijpt hij in deze review naar Koos als zijn natuurlijke leider. Koos heeft de DLC, in tegenstelling tot Daan, immers helemaal wel gespeeld. Bereid je dan ook voor op een flinke stortvloed aan informatie, uiteraard afgesloten met een weloverwogen eindoordeel. Overigens is Menaphos geen gebruikelijke uitbreiding voor Runescape. Ontwikkelaar Jagex wil immers het Netflix-model van binching naar gaming brengen. In combinatie met een abonnement moet dit de gamer overtuigen Runescape Menaphos aan te schaffen. Niettemin is de vraag of deze game genoeg biedt gerechtvaardigd. Biedt Runescape Menaphos wel genoeg voor het geld dat de consument ervoor moet neerleggen? Hoe houdt het zich tegenover de grote commerciële MMORPG’s?

Zoals gezegd is Menaphos niet zomaar een uitbreiding. Dit is tot nu toe ook de grootste Runescape-expansion sinds de release van de stokoude MMORPG. Het vragen van een aardig bedrag voor deze game lijkt dan ook logisch, maar de mensen bij Jagex kunnen vanzelfsprekend niet rustig slapen mochten Daan en Koos het verdienmodel afkeuren. Wat is jullie mening hierover? Staan jullie niet onwelwillend tegenover het maandelijks betalen voor content, of gaan voor jullie het abonnementsmodel en gaming maar moeilijk samen! Laat je horen in de comments onder deze Premium: Runescape Menaphos Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch