Menu Premium
Loading...

ROG AI Noise-Cancelling Microphone test: ‘ruzie op redactie vanwege lawaai’

02/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iets wat echt als het product van de pandemie kan worden gezien, is de zoom meeting. Je zoomt nu je lessen op school, je zoomt collega’s tijdens werk én in de avond zoom je ook nog even die online pubquiz. We zoomen ons dus helemaal leip. Met één bijkomend probleem en dat is, omdat we op elkaars lip zitten, overspraak en nasty achtergrond geluid op je microfoon. Daar heeft ROG iets op gevonden. Een techniek die de boel stil letterlijk legt. Je plugt de headsets of de dongle met ROG AI Noise-Cancelling software in je device en hatsa: silencio. Het is noise cancellen met die handel. Jelle en JJ testen de producten van ROG en kijken hoe dit werkt, met een keiharde ruzie tot gevolg.

Brievenmaandag live vergald door AI Noise-Cancelling test

We hebben er misschien niet allemaal last van, maar het is wel voor te stellen; je zit thuis te chatten in je game, een filmpje op te nemen of een meeting te volgen en ineens begint een huisgenoot muziek te maken die op jouw microfoon ook binnenkomt. Of je koter gaat los. Of de papegaai. Flink balen en helaas iets wat dankzij het vele thuiswerken moeilijk tegen is te gaan. Tot nu toe dan, dankzij de ROG AI Noise-Cancelling Microphone. Althans, dat is wat ROG ons wil doen geloven. Wij zijn uiteraard niet zomaar voor één gat te vangen dus hebben we Jelle en JJ gevraagd om deze hardware te testen. De resultaten zijn verrassend en leiden tot nogal wat emoties op de redactie. Check het item  dan ook echt tot het eind voor een verrassende apotheose.

Je kunt al die ROG AI Noise-Cancelling stuff zelf winnen

Zin in gratis stuff? Ja toch! ROG trakteert met een fijne win-actie. Je kunt de getoonde AI Noise-Canceling hardware winnen. En er zijn diverse producten mee uitgerust zoals de AiMic adapter, ROG Delta S en de ROG Strix Go 2.4. En allemaal zitten ze in de prijzenpot. Evenals een fraai ROG keyboard. Hoe je mee doet, word je simpel en doeltreffend uitgelegd via deze link. Zin in rust in je Zoom-sessie, zeurende vriend(in) wegfilteren. Moet je gewoon even meedoen.

#Ad

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch