Menu Premium
Loading...

MEVO Start: Livestreaming camera’s voor onderweg

09/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij hebben door de jaren heen voor onze Gamekings items intens veel lopen sjouwen. Zeulen met veel te grote (en te zware) apparatuur. Camera’s, statieven, stekkerblokken etc. Hernia’s kregen we er bijkans van. Nu steeds meer mensen zelf content maken voor streams en YouTube, is het fijn dat de industrie met oplossingen komen die wel draagbaar zijn. Logitech bezorgde ons onlangs een van die oplossingen: de MEVO Start. MEVO Start zijn wireless streaming camera’s die perfect zijn om mee te nemen. Niet te zwaar, lekker klein en dus gemakkelijk mee te nemen. Daan & Jelle hebben de MEVO Start camera’s de afgelopen weken goed uit kunnen proberen bij een aantal projecten. In deze video bespreken ze wat ze ervan vinden.

Koppel en begin te schakelen!

De MEVO cams werken heel simpel. Installeer de MEVO app op je telefoon en koppel de camera’s via WiFi of Bluetooth. Schakelen doe je via de app op jouw telefoon en dat dus met niet 1, niet 2, maar 3 camera’s tegelijkertijd. De camera’s bevatten lichtindicatoren, die tijdens het opnemen van rood naar groen kunnen veranderen. In dit geval betekent rood dat die camera wordt gestreamed en groen dat de camera aanstaat en geconnect is. Het batterijniveau vind je aan de achterkant van de camera. De batterijduur van een MEVO cam is ongeveer 6 uur.

Dit kan je allemaal aanpassen met deze kleine camera

MEVO heeft een hoop verschillende opties. Je kunt de camera’s inzoomen, HDR mode toepassen, verschillende filters gebruiken en zelfs een eigen microfoon er aan koppelen. De kwaliteit van de camera start vanaf 360p en gaat tot 1080p met 30 fps. MEVO Start is een simpele live ‘editting’ camera, overgangen, overlays, teksten, alles kun je live aanpassen en toevoegen. De hardware staat nu op de markt voor 400 euro. Wat vinden Daan & Jelle van de MEVO Start  en wat kunnen ze er mee en wat niet? Je ziet en hoort het allemaal in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch