Menu Premium
Loading...

Life is Strange True Colors Review – Kopen, budgetbak of slopen?

03/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we het al best vaak gehad over Life is Strange. Sommige mensen houden van de game. Andere juist totaal niet. Het is een titel die je echt moet liggen. Iets waar je echt geduld voor moet hebben en waar je het verhaal van moet kunnen waarderen. Deeltje 1 en 2 hebben we gehad. Het is daarom tijd voor deeltje 3. Met de naam True Colors. Onze Skate heeft de game gespeeld. Hij heeft een zwak voor de serie. Hoogste tijd dus voor een review van de game. Hoe heeft hij het spel ervaren? Is het er een om direct te kopen, meer voor de budgetbak of moet je het schijfje toch echt slopen?

Het verhaal achter Life is Strange True Colors

In Life is Strange True Colors volgen we het verhaal van Alex Chen. Samen met haar duiken we in de wereld van Haven Springs. Alex heeft psychische empathie. Daardoor kan ze emoties lezen en manipuleren. Ze neemt emoties waar als kleurrijke aura’s. Zo kan ze zien hoe anderen om haar heen zich voelen. True Colors is een verhalende point & click game waarin je keuzes consequenties hebben. Je bepaalt daarmee de afloop van het spel. In het stadje ziet ze sinds lange tijd haar broer Gabe weer. Al snel blijkt dat de twee een moeilijke jeugd hebben gehad. Gabe probeert in Haven Springs een nieuw leven op te bouwen. Hij heeft werk en een vriendin. Hij wil niets liever dan dat zijn zusje zich er net zo thuis gaat voelen. Maar lukt dat ook?

Gaat de game beter zijn dan deeltje 2

Natuurlijk verhaalt Skate van zijn ervaringen. Daar is het een review voor. Brengt de game hem genoeg spanning? Gaat er wat heftigs plaatsvinden in het dorpje? Komt er net zoals in de eerste Life is Strange een storm of gaat er iets heel anders gebeuren? Is dit een betere game dan deeltje 2? Dit en nog veel meer in deze review. Met de vraag natuurlijk: Moet je het kopen, is het voor de budgetbak of rijp voor de sloop?

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch