Menu Premium
Loading...

John Wick Hex Review – Kopen, budgetbak of slopen?

13/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zo ver! We mogen zelf spelen als John Wick iets dat eerst natuurlijk alleen weggelegd was voor keanu Reeves. Indie game ontwikkelaar Mike Bithell heeft dit nu ook eindelijk voor het klootjesvolk mogenlijk gemaakt met John Wick Hex. Daan en Jelle hebben de game voor je gespeeld en gaan jou nu vertellen of het gevoel van de films terug komt of helaas verloren is gegaan in deze game.

Top down SUPERCOM?

In 2016 kwam de indie hit SUPERHOT uit. Deze is natuurlijk ondertussen overal op uitgekomen. Maar het lijkt er op dat de ontwikkelaars van deze game het ook gespeeld hebben. En dan toch nog een andere vergelijking die ook snel gemaakt wou worden. Is dit niet weer ook weer een vette interpretatie van het Xcom turnbased principe. Waarin er steeds omstebeurten een zet word gemaakt op het speel veld om zo de vijand tactisch uit te schakelen. De game werkt namelijk met een soort timeline systeem. Waarin je eigenlijk een vreemd soort schaakspel speelt maar dan met een vetter twitst. Of dit genoeg is om je het gevoel van een echte huurmoordenaar over te brengen hoor je natuurlijk in de review!

Is John Wick Hex de Actiefilmsimulator van dit moment?

Nadat de je de puzzels van elke game opgelost hebt kun je er voor kiezen om te een cutscene van het level te bekijken. Zodat je kunt zien hoe de jouw gameplay er uit zou zien in de John Wick Films! Het lijkt er op dat  deze game alle ingrediënten heeft om een vet deel te worden binnen het John Wick universum. Of deze game het voor de fans minder zuur maakt dat de volgende film in de serie is uitgesteld blijft de vraag. Maar het is onwaarschijnlijk beter dan wachten voor de dichte  deuren van de lokale bioscoop.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch