Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Guardians of the Galaxy premium Review ‘Is dit beter dan The Avengers?’

06/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De films rond Guardians of the Galaxy deden het goed in de bioscoop. Logisch dus dat er game rond deze franchise werd gebouwd. En die game is sinds een week uit. Waardoor jij als Star-Lord kunt rond lopen in een nieuw avontuur in Guardians of the Galaxy universum. Square Enix is verantwoordelijk voor het spel. En dat is risky, want zij kwamen ook met The Avengers. En hoe het miet die game afliep weten we allemaal. Huey, Jelle en Koos zijn met de game aan de slag gegaan en geven hier hun oordeel. Het is dus tijd voor de Premium review van Marvel’s Guardians of The Galaxy. Is het vet geworden? Casual of toch best wel pittig en uitdagend? Hoe is de endgame? Spelen de drie dit langer dan Marvel’s Avengers?

De gameplay elementen van Guardians of the Galaxy

In de review checken we de verschillende elementen van de game. De drie hebben het over de gameplay, de graphics en het verhaal. Want wat maakt de game goed? Of juist middelmatig of slecht? En op welke console hebben ze het gespeeld? Op een vette next-gen console of misschien zelfs via de cloud op de Nintendo Switch? Wat ook mogelijk is. Hoe is gameplay van de game? Schiet het lekker weg, of valt dat toch vies tegen. En hoe heeft men net verhaal uitgewerkt. Is het echt een avontuur waarin je helemaal op gaat of zijn het wat losse cutscenes, die niks meer doen dan jouw knalvingers wat rust geven? En hoe zit het met de humor? Die vol in de films zit. is dat goed uitgewerkt?

Gaat het verhaal verder of staat het los van de films

Verder hebben we het over de timing van de game. Waar begint het verhaal? Ga je net zoals in de film, verschillende planeten langs? Of is de game toch meer gefocust op één planeet? Lijkt het verhaal ook een beetje op de films? Of staat het er echt volledig los van. Over dit en nog veel meer hebben we het in de Premium review van Marvel’s Guardians of The Galaxy

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch