Menu Premium
Loading...

Review: The Walking Dead: Michonne – Episode 1: In Too Deep

01/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen heeft er de afgelopen jaren wel van gehoord: The Walking Dead. De veelal bewierookte serie van AMC Studios heeft ook zijn weg gevonden naar de game-industrie en de eerste twee seizoenen van de episodische game-serie zijn zeer succesvol gebleken. Nu heeft Telltale Games een nieuwe serie gelanceerd, met The Walking Dead: Michonne. Emiel en Melle zijn in de eerste episode, genaamd In Too Deep, gedoken en vertellen je er alles over in deze review!

Telltale Games heeft naast The Walking Dead bijvoorbeeld ook een episodische game gemaakt van Game of Thrones, terwijl er ook een Batman-game in ontwikkeling is bij de studio. Nu is de studio echter terug met eem The Walking Dead-game, die draait om één personage: Michonne. Deze badass uit de serie heeft een complete game gekregen, waarin haar verhalen worden verteld, voordat zij zich bij de groep voegde van de serie. Emiel en Melle hebben de eerste episode gespeeld en vertellen wat zij vinden van de game.

Ben jij ook benieuwd wat de beide heren vinden van deze game? Twijfel dan niet en check deze wrede review van The Walking Dead: Michonne – Episode 1: In Too Deep!

Review: The Walking Dead: Michonne - Episode 1: In Too Deep

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch