Menu Premium
Loading...

Review: That Dragon, Cancer

31/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was absoluut geen ontkomen aan. That Dragon, Cancer heeft een hoop emoties losgemaakt bij veel mensen en dus ook bij Emiel en Boris. In deze review hoor je hoe geëmotioneerd zij waren en wat ze uiteindelijk van de game vinden.

That Dragon, Cancer is een game die gemaakt is door Amy en Ryan Green, twee game-designers. Samen hebben ze een zoontje genaamd Joël en na twaalf maanden van zijn leven komen ze erachter dat hij een zeer agressieve en ook hele zeldzame vorm van hersenkanker heeft. In deze game word je meegenomen in het leven en de ups en de downs van Joël en zijn ouders. Alles wat Amy en Ryan Green hebben meegemaakt, ervaren en gevoeld hebben ze in deze game gestopt.

In deze review krijg je een heel duidelijk beeld van That Dragon, Cancer en een hele oprechte mening van Boris en Emiel. Check de review en als je de game al gespeeld hebt, laat dan weten in de comments hoe jij het ervaren hebt.

Waarschuwing! Mocht je de game nog willen spelen, dan is het wellicht verstandig om daarna pas de review te kijken. Er worden wat specifieke delen van de game naar voren gebracht in deze review. 

Ontwikkelaar: Numinous Games
Uitgever: Numinous Games
Platforms: PC – MAC

Review: That Dragon, Cancer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch