Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Review Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon: Meer dan een Enhanced versie?

29/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon-liefhebbers mogen weer aan de bak! Dik een jaar na de release van Pokémon Sun en Moon krijgen we met Ultra Sun en Ultra Moon nieuwe versies voorgeschoteld. Koos en Emiel zijn een van de weinige die op de redactie zo nu en dan nog een Pokémon-game oppakken. Zodoende zijn zij het ideale koppel om de nieuwe Pokémon-games eens nader onder de loep te leggen. We hebben hier te maken met enhanced versies van Pokémon Sun & Moon. Wie de Pokémon-franchise al langer op de voet volgt, weet dat dit gebruikelijk is. Ben je benieuwd wat Emiel en Kevin te zeggen hebben over deze release? Check nu Review Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon: Meer dan een Enhanced versie?

Kevin verliest zijn interesse in Pokémon-games

De naweeën van de Pokémon Go-hype zouden de verkoop van Pokémon Sun en Moon spectaculair beïnvloeden, zo werd vooraf gespeculeerd. De games hebben uiteindelijk prima verkocht, maar het is niet zo dat Pokémon Sun & Moon gelden als gigantische kaskrakers. Met deze Ultra versies zal Nintendo evenmin verwachten verkooprecords te breken. Het is nou eenmaal gebruikelijk dat de ‘nieuwe’ delen in de Pokémon-franchise op het Nintendo-platform worden opgevolgd door enhanced versies van diezelfde games. De community is verdeeld over deze tweedeling. Zo merkt Emiel op dat hij het jammer vindt dat de superieure versie van het ‘hoofddeel’ relatief kort na de initiële release verschijnt. Niettemin geeft hij aan blij te zijn met deze nieuwe Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon. Kritisch als hij is, heeft hij echter wel een aantal punten van kritiek voor jullie in petto.

Zijn jullie blij met deze enhanced versies van Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon? Heb jij de vorige delen gespeeld? En zo ja, hoe kijken jullie hier op terug? Zijn jullie nog steeds gemotiveerd om aan de slag te gaan met ieder nieuw deel? Laat je horen in de comments onder Review Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon: Meer dan een Enhanced versie?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch