Menu Premium
Loading...

Mafia III Review

18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De langverwachte game die het najaar van 2016 een stuk zonniger zou moeten maken, is dan eindelijk doorgespeeld door JJ en Skate, die nu klaar zijn voor de review. We nemen een sprong terug in de tijd en gaan op stedentrip naar New Bordeaux in deze Mafia III Review.

New Bordeaux is een gebied waar de onderwereld van de maffia zich gevestigd heeft en waar heel wat misdaden begaan worden. In Mafia III speel je als Lincoln Clay die een geschiedenis heeft in het leger en zijn familie is kwijtgeraakt door de Italiaanse maffia. Zelf ben je aan de dood ontsnapt en zin je op wraak. Met behulp van underbosses verover je gebieden en vernietig je stukje bij beetje alles waar de Italiaanse maffia aan gewerkt heeft. Mafia III is een open wereld game waar aardig wat te doen is, maar dat brengt ook veel bugs en glitches met zich mee. Ook is de AI van de karakters niet altijd even hoogstaand, waar de community niet zo blij mee is. Het volgen van de verhaallijn is uiteindelijk het doel van de game en dat brengt veel spectaculaire cutscenes en gameplay met zich mee om uren zoet mee te kunnen zijn.

Heb jij zelf net als JJ en Skate al veel uurtjes doorgebracht in Mafia III? Laat even weten wat jij er van vindt in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch