Menu Premium
Loading...

Review – Halo 5: Guardians

03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, de review van Halo 5: Guardians is hier! Skate en Emiel hebben deze nieuwe toevoeging aan de serie helemaal kapot gespeeld en zijn er klaar voor om hun oordeel te vellen. Halo staat natuurlijk bekend om haar indrukwekkende singleplayer, maar kan deze nieuwe toevoeging op de serie zijn voorgangers overtreffen en zijn de nieuwe characters wel leuk om mee te spelen?

Naast de singleplayer heeft Halo natuurlijk altijd een dikke multiplayer en dat is in deeltje vijf niet anders. In dit deel heeft Halo een aantal nieuwe multiplayer mogelijkheden gekregen. Hierbij kun je denken aan de game-modus ‘Warzone’. In deze modus verdedig je je basis met een team bestaande uit online spelers en AI. Met dit team moet je proberen de basis van de tegenstander over te nemen en de kleinere faciliteiten midden in de map te veroveren. Wanneer dit je totaal niet aanspreekt, kun je in Arena de Halo multiplayer spelen zoals je die gewend bent.

Is de combinatie van campaign, Warzone en Arena echter genoeg om Skate en Emiel te overtuigen? Je checkt het in de review van Halo 5: Guardians!

Uitgever: Microsoft Studios
Ontwikkelaar: 343 Industries
Platforms: Xbox One

Review - Halo 5: Guardians

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch