Menu Premium
Loading...

Review – Guitar Hero Live

04/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle kan zelf redelijk gitaar spelen en heeft een erg uitgesproken muzieksmaak. Emiel is daarentegen een fan van de serie. Dat deze twee heren plaats hebben genomen om de review van Guitar Hero Live te doen, is dan ook niet zo gek te noemen.

Ditmaal sta je als gitarist op een podium met een echte band en een echt publiek. Het publiek en de bandleden reageren op hoe jij speelt. Speel je een paar noten fout, dan vliegen de boe’s en bah’s je om de oren. Zodra je echter helemaal los gaat en alle noten goed raakt, dan zal dat ook zeker beloond worden door het publiek.

Dit keer bestaat Guitar Hero uit twee onderdelen: Guitar Hero Live en Guitar Hero TV. Waar Guitar Hero Live een redelijk traditionele Guitar Hero-ervaring biedt, is Guitar Hero TV een streamingdienst waar je erg vaak nieuwe nummers zal vinden. Emiel en Jelle gaan jullie nog meer vertellen over beide modi in deze review van Guitar Hero Live.

Op 23 oktober is Guitar Hero Live uitgekomen, dus je kunt de game nu ook gewoon zelf spelen! In deze review check je wat Emiel en Jelle er van vinden!

Uitgever: Activision
Ontwikkelaar: FreeStyleGames
Releasedatum: 23 oktober 2015
Platforms: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U

Review - Guitar Hero Live

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch