Menu Premium
Loading...

Review – Else Heart.Break()

20/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Review: Else Heart.Break()Emiel en David zijn inmiddels helemaal hersteld van hun trip naar Tokyo. Je hebt al veel Tokyo-items mogen aanschouwen. maar het is nu tijd voor een normaal studio item. De heren hebben zich deze keer volledig gestort op de nieuwe game van Erik Svedäng.

De fascinerende naam van deze game is Else Heart.Break(). In deze speelwereld zijn atomen vervangen door bytes en is bijna alles te hacken. Dit geeft de speler ongelooflijk veel vrijheid en mogelijkheden in deze adventure-game, maar is dit niet wat te veel van het goede? Dat hoor je van David en Emiel in deze review van Else Heart.Break()!

Hoofdpersonage Sebastiaan krijgt een fantastische baan aangeboden in een verre stad, genaamd Dorisburg. Hier komt hij erachter wie hij daadwerkelijk wil zijn en ontmoet hij de nodige hackers en andere personages. De hamvraag is of jij in staat bent de duistere mensen, die de leiding over de stad hebben, tegen te houden. Natuurlijk is er ook de nodige dosis virtuele liefde, zoals de titel al doet vermoeden.

Emiel en David zitten in ieder geval klaar met hun mening. Als jij graag wil weten wat de heren van deze indie-klapper vinden, check dan de Else Heart.Break() review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch