Menu Premium
Loading...

Conan Exiles Review: Eindelijk een echt vette MMO op je console?

15/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grootste barbaren van de redactie hebben we naast elkaar gezet om jullie te vertellen over hun avonturen. Over een leger van slaven opbouwen, het stichten van je eigen stad en rondstampen als de avatar van een god. Maar vooral met je pik slingeren en met je pikhouweel slaan op alle rotsen die je tegenkomt. Survival is het codewoord in Conan Exiles. Een echte game voor Jelle dus. Er zitten zeker ook MMO elementen in Conan. Als je in een PvP server zit, kan je de prachtige gebouwen van mensen met de grond gelijk maken. Vandaar dat Steven als MMO veteraan is aangeschoven. Kijk nu naar: Review Conan Exiles: Jelle en Steven gedragen zich als barbaren!

Survival of the fittest in Conan Exiles

Het recht van de sterkste heerst in deze Conan game. Je begint met niets, naakt in de woestijn hang je aan een kruis aan je lot overgelaten. Gelukkig zijn er genoeg planten, dieren en rotsen om je heen om wapens en kleding mee te maken. Je moet natuurlijk zien te overleven in de harde wereld van Conan, dus houd naast je health en stamina ook je honger en dorst in de gaten. En vergeet je vlees niet te bakken anders word je ziek. Als je de woestijn eenmaal uit bent, heb je een huis nodig natuurlijk. Je bent dan wel een barbaar, maar een beetje comfort is wel zo relaxed.

Gelukkig is er niet alleen maar woestijn te vinden in de wereld van Conan. Je kan ook de sneeuw in, of stiefelen door vulkaangebieden. De wereld is groot en divers, maar valt er ook genoeg in te beleven? En hoe hard is de grind alvorens je die gigantische forten, steden en wapens kan craften? Jelle en Steven hebben het voor je gecheckt! Hoe zit het met jullie? Wie heeft er al een echt onneembaar fort gebouwd? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch