Menu Premium
Loading...

Returnal Review: Kopen, budgetbak of slopen?

05/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste échte PS5 exclusive is onder ons. Returnal is de eerste titel die het spits af mag bijten. Alleen al om die reden hebben de Gamekings de game uitvoerig gespeeld. Voor deze review nemen Koos en Jelle achter de mic plaats om de game voor jou te belichten. Met uiteraard aan het einde van elke review de volgende vraag. Vinden zij dat je Returnal het beste kan kopen, via een gereduceerde prijs moet halen of beter links kan laten liggen? Koos en Jelle hebben de antwoorden voor je.

Sci-fi shooter met een flinke moeilijkheidsgraad

Returnal is een rasechte sci-fi shooter. Hij speelt zich af in de toekomst op een buitenaardse planeet waar je met je gun(s) allemaal gekke monster op gaat sporen en killen. Althans: dat hoop je. Want begin af aan wordt al duidelijk dat deze shooter geen kat in het bakkie is. Er zijn niet veel save mogelijkheden en boss fights kunnen je in één klap het gevoel geven dat je tien jaar ouder bent geworden. Deze game is dus niet per definitie voor iedereen weggelegd. Maar dat betekent uiteraard niet dat het een slechte game hoeft te zijn. Of dat je de game links moet laten liggen. Koos en Jelle gaan daar in deze video over praten. De uitgebreide Premium review vind je hier.

De Returnal PS5 exclusive review

Als er iets is waar de PS5 community naar snakt, dan is het wel exclusieve titels. Uiteraard mogen we over een tijdje los met de nieuwe Ratchet and Clank en komt ook Resident Evil Village (weliswaar niet exclusive) er aan. Maar verder is de spoeling voor echt exclusieve games nog behoorlijk dun. Returnal is voor de PS5 de eerste en de vraag is gerechtigd of dit voor een nieuwe generatie consoles de beste start is. Koos en Jelle gaan je daar hun antwoorden op geven.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch