Menu Premium
Loading...

Return to They are Billions: zorgt de Level Editor voor meer variatie?

14/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Billions! Boris en Daan gaan They Are Billions weer eens proberen, want de game is inmiddels niet meer in early access. They Are Billions is nu voor iedereen speelbaar en is dus op de markt. De game werd eind 2017 in de early access gegooid en nu is They Are Billions dus geopenbaard. Genoeg reden voor Daan en Boris om er weer eens in te duiken en te kijken of de veranderingen een succes zijn.

Boris heeft They Are Billions kapot gespeeld

Dat Boris al een tijdje op de They Are Billions hype train zit wordt al snel duidelijk. De game focust zich op resources die je vindt, bouwt en moet verdedigen tegen zombies. Hordes van zombies! Het zou zelfs als een tower defense game gezien kunnen worden. Het doel is om zoveel mogelijk dagen te overleven terwijl jij werkt aan je resources en je basis. En die kunnen dus door zombies aangevallen worden. De game kost wat tijd om tot in de puntjes onder de knie te krijgen, maar de voldoening is groot. Natuurlijk heeft ook Boris wat op en aanmerkingen op de game. Toch is hij vooral heel enthousiast, in specifiek over de update die deze game heeft gekregen.

Level Editor toegevoegd!

Jazeker! Vlak voordat de game werd uitgebracht werd er een update doorgevoerd waar veel mensen blij mee zullen zijn: een level editor! Spelers kunnen dus nu hun eigen maps en eigen levels maken en op deze manier vrienden en anders spelers uitdagen om hun zelfgemaakte levels te spelen. Dit houdt de game in ieder geval een beetje verfrissend en zorgt voor variatie.

Hebben jullie deze game op het oog? Wat vinden jullie van het concept van de game en denken jullie dat deze game nog lang een succes zal zijn? We horen en lezen graag je mening!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch