Menu Premium
Loading...

Return to Anthem: zorgt de Cataclysm update voor verbetering?

16/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gedrocht is terug! Of Anthem inmiddels een degelijk product of zelfs meer is geworden hebben Koos en Daan de afgelopen week voor je uitgezocht. Is de game inmiddels speelbaar of zijn er nog steeds troubles? Daar kom je achter in dit item!

Anthem en zijn historie

Want die historie is namelijk al behoorlijk lang, terwijl de game amper een halve maand oud is. EA beloofde de gamers veel content en een baanbrekend game. Zo werd de game op verschillende E3’s en andere gamebeurzen namelijk in beeld gebracht. De game is inderdaad baanbrekend geworden, maar niet op de goede manier. Het enige echte pluspunt aan de game is dat het er grafisch gezien fantastisch uitziet. Daarmee heb je het eigenlijk ook wel gehad. De servers werken amper, de game crasht vaak, de content was schaars en repetitief en er waren links en rechts (game-breaking) bugs te vinden. Ook de extra content die daarna zou komen is of niet gekomen of uitgesteld. Ook op social media en gamebeurzen (zoals de afgelopen E3) was er amper tot geen aandacht voor de game. Tot sinds kort.

Is de Cataclysm update een vooruitgang?

Is de game nu ineens de moeite waard? Op die vraag willen veel mensen antwoord hebben voordat ze de game überhaupt weer aanraken. Gelukkig is er voor die mensen dit item! De Cataclysm update kwam redelijk uit het niets op het pad van de huidige en ex Anthem-spelers. De hoop is dat er met deze update niet alleen frisse en nieuwe content zou komen, maar dat er ook updates zouden worden doorgevoerd die de problemen van de game zouden kunnen verhelpen. Of dit ook daadwerkelijk is gebeurt en of het de moeite waard is om Anthem een half jaar na release een tweede (of misschien wel derde) kans te geven, dat weet je naar het bekijken van deze video!

Wat vindt je van de Cataclysm update? Denk je dat jij en veel andere mensen de game inderdaad een tweede kans gaan geven? Is dit een nu of nooit update voor Anthem? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch